TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

# Seç Market

İLKHABER-Gazetesi - Seç Market haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Seç Market haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Seç Market, 27 Şubat’a kadar devam edecek indirim kataloğunu yayınladı Haber

Seç Market, 27 Şubat’a kadar devam edecek indirim kataloğunu yayınladı

Birçok üründe dev indirimlerin yer aldığı yeni indirim kataloğunu yayınlayan Seç Market, tüketicilere indirimli alışveriş imkanı sunarak, avantajlı sunuyor. Tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun indirim kampanyası düzenleyen, Seç Market’in indirim kataloğunu haberimizin devamında bulabilirsiniz. Seç Marketlerinde indirim fırsatı! Tüketicilere sunmuş olduğu indirimli kampanyası ekonomik fiyat garantisi sunan Seç Market, tüketicilerin dikkatini çekmeye başardı. Yapmış olduğu indirim kampanyasının 27 Şubat’a kadar devam edeceğinin bilgisini veren, Market, cazip fiyatlı ve kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturmaya 27 Şubat’a kadar devam edecek. İndirim kataloğunda hangi ürünler var? Birçok üründe dev indirimlerin yer aldığı yeni indirim kataloğunu yayınlayan Seç Market’in 27 Şubat’a kadar devam edecek indirim kataloğunda yer alan indirimli ürün listesinde yer alan ürünler şu şekilde; Kellogg’s Coco Pops Topları (450 g) 44 TL 90 kuruş  Lipton Doğu Karadeniz çayı (1 kg) 144 TL 90 kuruş    Besler küp şeker (360’lı /700 g) 26 TL 90 kuruş   Polonez dana sucuk (180 g) 89 TL 90 kuruş   Knorr hazır çorba çeşitleri (63 - 76 g) 17 TL 50 kuruş  Besler mutfak ton balığı (3 X 80 g) 67 TL 50 kuruş Besler mutfak mısır konservesi (400 g) 27 TL 25 kuruş         Fairy Platinum Bulaşık Makine Tableti (43’lü) 299 TL 90 kuruş         Duru organik sıvı sabun çeşitleri 500 milim 35 TL 50 kuruş         Babyland ıslak bebek mendili (60’lı) 14 TL 90 kuruş         Asperox yüzey temizlici çeşitleri (2,5 lt) 65 TL 90 kuruş         La lüxe Paris mikrofiber temizlik bezi (3’lü) 44 TL 90 kuruş    Selpak kâğıt havlu (12’li) 134 TL 90 kuruş

Seç Market'in "esnaf dostu iş modeli" Gaziantep'te tanıtıldı Haber

Seç Market'in "esnaf dostu iş modeli" Gaziantep'te tanıtıldı

GAZİANTEP (AA) - Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market'in, "esnaf dostu iş modeli"ni anlatmak üzere iş ortaklarıyla bir araya geldiği "2023 Yılı Bölgesel Road Show" toplantısı Gaziantep'te yapıldı.Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, kentteki bir otelde düzenlenen programda, dünyada perakende sisteminin geliştiğini Türkiye'nin de bunu takip ettiğini söyledi.Geleneksel esnafın kan kaybettiğini anlatan Sekmen, şunları kaydetti:"Amacımız esnafı geliştirmek, rekabette güçlendirmek. Seç Market ne sağlıyor da bu dönüşüm oluyor diye bakacak olursak aslında şunu söyleyebilirim, esnaf kültürünü her zaman muhafaza edeceğiz. Bakın o bizim için en öncelikli konudur. Esnaf kültürünü muhafaza ederken modern marketçiliğin, modern perakendenin gereklerini bununla buluşturup mağazalarımıza gelen müşterilere bir alışveriş deneyimi sunmak istiyoruz. Yani ana amaç bu. Seç Market bunu sağlayacak."Esnafı kalkındırmayı hedeflediklerini dile getiren Sekmen, son 2 yılda yaklaşık 80 ilde 800'e yakın Seç Market bayisini ziyaret ettiğini bildirdi. Sekmen, "Esnafımızı, müşterilerini gözlemlediğimde o esnaf kültürünün yavaş yavaş burada var olduğunu gördüm. Bunu hep beraber geliştirebiliriz, bu önemli bir konu. Yani ticarete de etkisi var mutlaka. Biz ülkede komşumuzla sohbet etmeyi, işte bakkal amcanın çayını içmeyi veya çikolatasını almayı severiz. Bunu yaşatmak ve tekrar geliştirmek anlamında önemli olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Seç Market'in esnaf dostu iş modeli Mersin'de tanıtıldı Haber

Seç Market'in esnaf dostu iş modeli Mersin'de tanıtıldı

MERSİN (AA) - Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market'in, esnaf dostu iş modelini anlatmak üzere iş ortaklarıyla bir araya geldiği "2023 Yılı Bölgesel Road Show" toplantısı Mersin'de yapıldı.Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, kentteki bir otelde düzenlenen programda, esnafı rekabet ortamında geliştirmek amacıyla çalışma yaptıklarını söyledi.Seç Market'in 81 ilde 2 bin 500 üzerinde bayisinin olduğunu belirten Sekmen, marketlerinin hızlı bir şekilde büyüdüğünü kaydetti.Sekmen, Türkiye'de 2000'li yılların başında modern perakendenin hızla büyüdüğünü anlatarak, şöyle konuştu:"O dönemlerde gıda perakendesi sektörüne baktığımızda 4'te 3'ü geleneksel dediğimiz bakkal, market gibi yapıların kontrolü altındaydı. 4'te 1'ini de modern mağazalar veya zincir mağazalar oluşturuyordu. Aradan geçen 20 yılda ise bu denge değişti. Şu anda yüzde 60 civarında modern perakende yaygın duruma gelmiş durumda. Aslında bu çok iyi bir şey. Biz de modern perakendeyi büyütmek zorundayız çünkü modern perakende kaliteli ürünleri uygun şekilde hızlı olarak tüketiciye ulaştırmanın rolü. Bu arada da bir kayıp yaşadık, bakkal kültürü. Çünkü esnafımız modern perakende ile rekabet edemez duruma geldi. O kültürün kaybolmasını kimse istemez. Seç Market olarak burada çözüm olduğumuzu iddia ediyoruz. Esnaf samimiyetini, işletmesini modern perakendecilikle birleştirip aslında esnafı değiştirmeden modern bir perakende esnafına dönüştürüyoruz. Seç Market olarak bu vizyonla yola çıktık."- "Esnafı işin ortasında konumlandırmamız gerektiğine inanıyoruz"Sekmen, Seç Market'in sisteminde her esnafın kendi işinin patronu olmaya devam ettiğini dile getirdi.Zincir mağaza olmadıklarına dikkati çeken Sekmen, "Biz bu dönüşümde esnafı işin ortasında konumlandırmamız gerektiğine kesinlikle inanıyoruz. Esnafın o kültürü yaşatması, ticaretini yapması çok önemli." dedi.Sekmen, Yıldız Holding'in üretim, marka, pazarlama, tedarik zinciri ve perakende alanındaki birikimleri esnafın kullanımına sunduklarını vurguladı.Esnafa birçok avantaj sunduklarını anlatan Sekmen, "Şu anda 7 bin kişilik bir ekosistem. 7 bin kişinin 'Beraberce güçlenelim, çalışalım, daha çok kazanalım' dediği ekosistemin mutlaka ülke ekonomisine faydası vardır. Bu ekosistemi büyüttükçe bu katkı daha çok artacaktır. Seç Market olmak isteyen, bu heyecanı duyan tüm esnafımıza kapımız açık." diye konuştu.Sekmen, konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

Seç Market'in iş ortaklarının sayısı yüzde 40 arttı Haber

Seç Market'in iş ortaklarının sayısı yüzde 40 arttı

İSTANBUL (AA) - Seç Market'in iş ortaklarının sayısı, 2022'de önceki yıla göre yüzde 40 artarak 2 bin 409'a yükseldi.Seç Market açıklamasına göre, rekabetin yoğun olduğu perakende sektöründe küçük esnafı destekleyen bayilik modeliyle faaliyet gösteren şirket, hızlı büyümesini sürdürdü.Seç Market tabelasına sahip mağaza sayısı, 2022 sonunda önceki yıla göre yüzde 40 artarak 2 bin 409'a ulaştı.Sunduğu kurumsal altyapı, tedarik sürekliliği, fiyat avantajları, güvenilir gıda ve zengin ürün çeşitliliğiyle Seç Market, yeni iş ortaklarıyla büyüyerek paydaşlarının rekabet gücünü artırıyor. Çoğunluğu aile işletmelerinden oluşan Seç Market, bugün itibarıyla iş ortakları ve çalışanlarla beraber yaklaşık 7 bin kişilik bir ekosisteme sahip bulunuyor.Dijital altyapısını da güçlendiren şirket; iş ortaklarına sipariş akışının yönetilmesi, stok kontrolü, promosyonlar ve genel iletişimin yönetilmesi gibi konularda destek verilen Seç portalını da yenileyerek bayilerin bir kısmının kullanımına sundu.Hem mobil hem de web arayüzü bulunan yeni portal uygulaması, bayilerin güncel teknolojileri kullanarak işletmelerini daha verimli yönetmelerine katkı sunuyor. Portal uygulaması sayesinde iş ortakları stok, fiyat ve sipariş yönetimini tek bir yerden hızla ve kolaylıkla yapabiliyor.- "Yeni yatırımlarımızla Seç iş modelimiz büyüyüp güçlenmeye devam edecek"Açıklamada görüşlerine yer verilen Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilik ile bir araya getiren Seç iş modelinin esnaftan müşteriye tüm paydaşlara sağladığı avantajlar sayesinde geçen yıl önemli büyüme kaydettiklerini bildirdi.Geçen yıl tedarik, lojistik ve dijital altyapı gibi alanlarda yaptıkları yatırımlarla hızlı büyümelerini sürdürdüklerini kaydeden Sekmen, şu değerlendirmelerde bulundu:"Seç portalımızı yenileyerek bayilerimizin bir kısmının kullanımına sunduk. Bu sene Seç mağazalarının tamamını yeni altyapısıyla Seç portalına entegre ederek iş süreçlerimizdeki verimliliği artıracağız. Geçen yıl müşterilerimiz, bayi adaylarımız ve basın mensuplarıyla da keyifli buluşmalar gerçekleştirdiğimiz dinamik ve verimli bir yıl oldu. 2022'de yayına giren 'Mahallenizin Marketi' temalı TV reklamımız kamuoyundan büyük ilgi gördü. Bu yıl da aramıza yeni katılan iş ortaklarımızla beraber her geçen gün büyüyüp güçlenmeye, müşterilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz."

Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market "Esnaf Dostu İş Modeli"ni anlattı Haber

Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market "Esnaf Dostu İş Modeli"ni anlattı

TEKİRDAĞ (AA) - Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market, Tekirdağ'da "Esnaf Dostu İş Modeli"ni anlatmak üzere potansiyel iş ortaklarıyla bir araya geldi.Kentteki bir otelde düzenlenen "2023 Yılı Bölgesel Road Show" etkinliğinin ilk buluşmasında konuşan Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, Esnaf Dostu İş Modeli'nin hızla büyüdüğünü ve Seç'in 81 ilde 2 bin 400'ün üzerinde bağımsız esnafla hizmet verdiğini söyledi.Seç'in hem hızlı büyümeyi sürdüreceğini hem de esnafın yanında olmaya devam edeceğini belirten Sekmen, "Öncelikle bir esnafımızın 'Seç' olmayı istemesi önemli. Yani 'Ben bu ortamda daha çok rekabet etmek, mahallemdeki diğer modern veya zincir mağazalar ile bu rekabette müşterilerimi koruyup kazancımı artırmak istiyorum.' diyen bir esnafımızın Seç marketi olmayı istemesi lazım. Böyle bir esnafımıza biz gidip öncelikle modelimizi anlatıyoruz." diye konuştu.Modelin avantajlarından bahseden Sekmen, şöyle devam etti:"Bir şekilde esnafımızın bayi olmak istemesiyle beraber sözleşmemizi yapıyoruz. Ondan sonra dönüşüm başlıyor. Biz bu modelle aslında esnafı destekliyoruz. Geleneksel esnafımızı, rekabette zorlanan esnafımızı modern bir perakendeci esnafına dönüştürüyoruz. Bize göre de çok kıymetli bir şey bu çünkü başka türlü esnafın bu rekabette yer almasını sağlamak çok zor. Dolayısıyla rakiplerinin, mahalledeki rakiplerinin çok hızlı büyüdüğü bir ortamda esnafımızı modern bir perakendeye dönüştürerek, yani kurumsal kimliğe sahip bir mağazasının olması, dijital bir altyapıyla siparişlerini vermesi, operasyonu yönetmesi, ödemelerini takip etmesi, müşterilerine kaliteli ürünleri, iyi fiyatlarla sunabilmesi, bunun sadece birkaç başlığı."Sekmen, modelin en önemli özelliğinin "kazan kazan" olduğuna dikkati çekti.Esnafın mağazasında kurumsal kimliğe geçişinde önemli kazanımlar elde edeceğini aktaran Sekmen, şunları kaydetti:"Dijital altyapı sağlıyor, kurulumu yapıyoruz. Bu şekilde ilk adım atılıyor. Ürün portföyünü ve satın alma gücünü esnafımıza da açmış oluyoruz. Yani bir esnaf tek başına gidip bir Yıldız Holding'in perakende şirketi Bizim Toptan veya Şok kadar bir miktar zaten almaz. O fiyata da zaten alamaz. Dolayısıyla biz kendilerini bu gücün bir parçası yaparak daha önce aldıkları ürünleri çok daha uygun fiyata sunuyoruz. Esnafımız artık bu şekilde mahallesindeki rakipleriyle yarışabileceği fiyatlarda malını satabiliyor. Çünkü çok daha uygun oluyor. Kar marjını ve işletmesinin giderlerini düşündükten sonra kendi fiyatını belirleyip orada rekabete bakıyor. Onlarla rekabet edecek şekilde fiyatını koyuyor. Daha uygun fiyatlarla rekabetçi fiyatlarla müşterilerine bunu sunuyor. Dolayısıyla ne oluyor? Aslında daha önce mahalledeki diğer rakiplerine giden müşterilerine 'Siz bana gelin, ben de aynı ürünleri aynı fiyatlarla satıyorum.' diyebiliyor."Konuşmasının ardından Sekmen, esnafın sorularını yanıtladı.

Seç Market, kadın iş ortaklarının sayısını hızla artırıyor Haber

Seç Market, kadın iş ortaklarının sayısını hızla artırıyor

İSTANBUL (AA) - Seç Market, iş ortaklarının yaklaşık yüzde 10'unu oluşturan ve kendi mağazasının sahibi olan kadın girişimci sayısını günden güne artırarak kadın girişimciliğini teşvik ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilik anlayışıyla bir araya getirerek mahalle esnafına destek veren Seç Market, hızla artan kadın iş ortağı sayısıyla kadın girişimciliğini de destekliyor. Sayısı Türkiye genelinde 2 bin 400'ü aşan Seç Market mağazalarının yaklaşık yüzde 10'u kadın girişimciler tarafından yönetiliyor. Bu oranın gelecek yıllarda daha da artması ve daha fazla kadın girişimcinin Seç ekosistemine dahil olması hedefleniyor. Çoğu aile işletmesi olan Seç bayilerinde, doğrudan mağazanın sahibi olan kadın iş ortaklarının yanı sıra önemli sayıda kadın da ailesiyle beraber mağazada çalışıyor. Esnafa; kendi işinin sahibi olmaya devam ederken, kurumsallık, ürün çeşitliliği, uygun fiyatlı ve hızlı ürün tedariki gibi imkanlardan yararlanarak rekabette güçlenme fırsatı sunan Seç iş modeli, bu yönleriyle kadın girişimcilerin de dikkatini çekiyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, Türkiye genelinde 2 bin 400'ü aşan iş ortağıyla perakende sektörünün önemli oyuncularından biri olarak kadın iş ortaklarıyla da öne çıkmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu yıl kadın bayi adaylarını desteklemek üzere bazı ek projeler hayata geçirerek bu oranı daha da artırmayı planlıyoruz. Bu alanda yapacağımız yeni iş birlikleriyle ülkemizin kalkınması ve kadın girişimciliğinin desteklenmesine önemli katkı sağlayacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.- Seç Market'i kadın iş ortakları anlatıyorDaha önce tekstil firması işleten Seç Yozgat bayi Nevin Özışık, kurumsal bir yapı içinde ticaretini geliştirme düşüncesiyle Seç Market ile tanışmasının çok doğru bir seçim olduğunu, hem hizmet kalitesinin artması hem de daha uygun fiyata ürün tedariki sayesinde ciroda yüzde 30 artış sağladıklarını bildirdi. Zonguldak'ta bir yıldır Seç Market işletmeciliği yapan 2 çocuk annesi Çiğdem Ekiz, eşi bir gün Seç iş planıyla eve geldiğinde heyecanlandığını aktararak, şunları kaydetti"Kendi adıma bir iş kurmak istiyordum ama doğru iş fikri kafamızda oturmuyordu. Seç Market tarafından sunulan imkanlar bizi cesaretlendirdi ve akabinde bu işe girmeye karar verdik. Bize market zincirleri ile rekabet gücünün yanı sıra toptancı ya da tedarik sürecinde harcayacağımız enerjiyi iş yerimize ayırıp daha başarılı olma şansı da verildi. Mağaza yerinin seçiminden raf dizilimine, ürün tedarikinden genel market işleyişine her aşamada Seç'ten destek ve danışmanlık aldık. Ticaretin zorlaştığı bu dönemde kurumsal bir çatı altında verilen desteklerle hem yaptığımız işten keyif alıyoruz hem de ticarette başarılı oluyoruz."İzmir'de Seç bayisi olmadan önce bir firmada yönetici olarak çalışan Sevgi Demirköprü de yıllarca kazandığı tecrübeden sonra artık kendi işini yapmak istediğini ve önce KOSGEB desteği aldığını, ardından Seç Market kurumsal kimliği altında bu işi yapmaya karar verdiğini belirterek, "Seç ekibi bu süreçte motivasyonumu sürekli yukarda tuttu. Verdikleri danışmanlık desteği sayesinde bana kalan, müşterilerime nasıl daha iyi hizmet sunabileceğimi ve ciromu nasıl yükseltebileceğimi düşünmek oldu." değerlendirmesinde bulundu.Kayseri'de Seç bayi olmadan önce yine kendisine ait bir marketi işleten ancak sektördeki rekabetin yoğunluğu sebebiyle yeni bir arayışa girdiğini kaydeden Hatice Kuzucu ise, "Seç Market olmak fiyat rekabetinde elimi güçlendirdi, daha geniş ürün çeşitliliğine ulaşmamı kolaylaştırdı ve kurumsal marka olunca insanların bize güveni arttı." ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.