TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Sevgili

İLKHABER-Gazetesi - Sevgili haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sevgili haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir? Neden boşandı? Yeni sevgilisi kim? Haber

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir? Neden boşandı? Yeni sevgilisi kim?

Geleceğin Starı isimli yarışmadaki başarısıyla tanınan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş çok merak ediliyor. Peki, Nilsu Berfin Aktaş TV dizileri neler? Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında, nereli, instagram? Nilsu Berfin Aktaş evli mi? Nilsu Berfin Aktaş eşi kim?Tüm detaylar haberimizde… NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR? 17 Ağustos 1998 tarihinde Ankara'da doğdu. Yetenek Evi Sanat Akademisi'nden mezun olan Aktaş, 2018 yılında yayımlanan Geleceğin Starı adlı yarışmada tanındı. 2019 yılında ise Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrolde yer almıştır. Daha sonra Aktaş, 2021 yılında Star TV'de yayımlanan ve yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı Benim Hayatım adlı dizide başrol olmuştur. Son olarak ise, 2022-2023 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide başrolde oynadı. 4 Aralık 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görülmüştür NİLSU BERFİN AKTAŞ KAÇ YAŞINDA, NERELİ? Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş 17 Ağustos 1998 Ankara doğumludur. Şu anda 25 yaşında. NİLSU BERFİN AKTAŞ EVLİ Mİ? Nilsu Berfin Aktaş, Ankara'da yaşayan iş insanı Serdar Sertçelik ile gizlice evlenmişti Cezaevinde yatan ve daha sonra cezaevi çıkışı yurt dışına kaçtığı iddia edilen eşi Serdar Sertçelik'ten 14 Temmuz 2023 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı.  Nilsu Berfin Aktaş'ın TV dizileri şunlardır: "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" (2019) "Benim Hayatım" (2021) "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" (2022-2023) Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi Block3 ile neden ayrıldı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği Gökçe karakteri ile yıldızı parlayan Nilsu Berfin Aktaş, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti. Evliliği istediği gibi sürmeyen Nilsu Berfin Aktaş, boşanmanın ardından yeni bir ilişkiye yelken açtı. Aktaş, son zamanlarda adı sıkça duyulan rapçi Blok3( Hakan Aydın) ile birlikte olduğunu ilan etti. Ancak, son güncellemeye göre Nilsu Berfin Aktaş'ın Blok3 ile ilişkisi de sona ermiştir. İkilinin ayrılmasının nedeni, bir öpüşme sahnesi yüzünden yaşanan anlaşmazlık olarak belirtilmektedir.

Fatihte tartıştığı sevgilisini öldüren kadın tutuklandı Haber

Fatihte tartıştığı sevgilisini öldüren kadın tutuklandı

Olay, önceki gün gece Fatih Seyid Ömer Mahallesi Miralay Hasan Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zehra Taşkan, aynı evde yaşadığı erkek arkadaşı Fırat Kalburcuoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra sokağa taşındı. İddiaya göre, Kalburcuoğlu tartışma esnasında kız arkadaşı Zehra Taşkan’a küfür etti. Bunun üzerine Taşkan, elindeki bıçakla erkek arkadaşı Kalburcuoğlu’nu yaraladı. Sokakta bağrışma seslerini duyan komşuları ise durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Kalburcuoğlu hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtartılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise konuya ilişkin çalışma başlatırken Taşkan'ı gözaltına aldı. Taşkan emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. “Ben seslerin devamlı parktan gelen ses olduğunu düşündüm” Olayı gören Hasan Demir, “Oğlum dışarıda siparişteydi ben de içerideydim. O sırada bir ses geldi. Ben seslerin devamlı parktan gelen ses olduğunu düşündüm. Aradan 15 - 20 dakika geçtikten sonra bir baktım iki kadın dükkana girdiler. İçeri giren bir kadın 'amca kapıyı kapat bir kadın birisini bıçaklamış yerde yatıyor. Kadın elindeki bıçak ile sağa sola saldırıyor' dedi. Oturun dedim sonra ambulans, olay yeri inceleme ve polis ekipleri geldi” dedi. “Kadının elinde bıçak vardı beni bırakın diye tehdit ediyordu” Yaralı Kalburcuoğlu'na müdahale yapan bir kadın, “Kan oluk gibi akmaya başladı. o anda ciddi bir yaralanma olduğunu düşündüm. Ben tampon yapmak için indim. Aşağı geldiğimde kadın çığlık atıyordu. Kadına nerenizden yaralandınız diye sordum. O sarhoştu dediğini çok anlamadım. Başka bir kadın bu değil bıçaklanan bu adam dedi. Adam yerde yatıyordu. Kemer alıp, damarına bağladım. Damarına gittiğini anladım. Kadının elinde bıçak vardı beni bırakın diye tehdit ediyordu. Bırakın ölüyor mu, ölsün mü diyordu anlamadım. O anda kadının ne dediğini anlamıyordum. İkisi de alkollüydü ben görmedim. Kadını polise ben söyledim kimse sesini çıkarmıyor. Kadının vurduğunu onlarda biliyorlar. Onlar bana kadın vurdu dediler. Kadın bize de bıçak çekip, bırakın dedi. Ben polise kadının cebinde bıçak olduğunu söyledim. O esnada kadın beni tehdit etti. Ben insanlık görevimi yaptım. Ben geldiğimde adamın nabzını kontrol ettim, nabzı yavaştı. Adamın nabzı 5 dakika sonra daha çok zayıflamaya başladı. Olayın zanlısını ben gösterdim, söyledim” şeklinde konuştu.

Taze çift Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, İstanbul Havalimanı'nda dikkat çeken taktik uyguladı Haber

Taze çift Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, İstanbul Havalimanı'nda dikkat çeken taktik uyguladı

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, Milano dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi.  Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve popüler şarkıcı Mert Demir, Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Ancak, objektiflere yansıyan görüntüler, ikilinin aşk hayatıyla ilgili sessizliğini koruduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. İki Ünlü Yıldızın Taktiği Gece saatlerinde İstanbul'a inen Sarıkaya ve Demir, İtalya tatilinden sonra aynı karede görüntülenmemek adına havalimanından ayrı ayrı çıkış yapma kararı aldı. Bu taktikle dikkat çeken ikili, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak sessizliklerini korudu. Sarıkaya'nın Hızlı Hamlesi Gazetecilerin varlığını fark eden Sarıkaya, hemen sevgilisi Mert Demir'i arayarak durumu haber verdi. Basının yaklaştığını öğrenen Demir de sessizliği tercih ederek ayrı bir güzergahtan havalimanından ayrıldı. Aşk Dedikodularıyla Başa Çıkma Yöntemi Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, basının sorularını yanıtsız bırakırken, Mert Demir de yöneltilen tüm sorulara teşekkür etmekle yetindi. İkilinin sessizliği, aşk dedikodularıyla başa çıkma yöntemi olarak yorumlandı. Sessizlik Devam Ediyor Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in havalimanında yaşadığı bu gizemli anlar, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak, ikilinin aşk hayatlarıyla ilgili sessizlikleri, merak uyandırmaya devam ediyor.

Model Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkisini doğruladı: "Biz kötü bir şey yapmadık" Haber

Model Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkisini doğruladı: "Biz kötü bir şey yapmadık"

Model Cansu Taşkın, uzun süredir kendisinden 25 yaş büyük olduğu iddia edilen Yılmaz Erdoğan'la ilişkisi hakkındaki sessizliğini bozarak ilişkiyi doğruladı. Taşkın, "Biz kötü bir şey yapmadık, bu çok normal değil mi?" diyerek ilişkiyi açıkladı. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "İnci Taneleri" dizisiyle ekranlara dönen ve uzun süredir kendisinden yaşça büyük olduğu konuşulan model Cansu Taşkın, ilişkiyi doğruladı. Taşkın, "Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi. Cansu Taşkın, sözlerinin devamında Yılmaz Erdoğan'ın kullandığı kelimelerle ilgili kendisini düzelttiğini söyledi." şeklindeki açıklamalarıyla ilişkiyi doğruladı. Yılmaz Erdoğan'ın uzun süredir kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığı ileri sürülüyor. Taşkın'ın açıklamaları, bu iddiaları doğrulamış oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.