TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Slogan

İLKHABER-Gazetesi - Slogan haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Slogan haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Cuma hutbesinde söyledikleri için tutuklanmıştı! Ahmet Bostancı serbest bırakıldı, Anadolu Adliyesi'nde 'Yaşasın Şeriat' sloganları atıldı Haber

Cuma hutbesinde söyledikleri için tutuklanmıştı! Ahmet Bostancı serbest bırakıldı, Anadolu Adliyesi'nde 'Yaşasın Şeriat' sloganları atıldı

Çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Bostancı hakkında, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.Soruşturma kapsamında Ümraniye'de yakalanarak gözaltına alınan Bostancı, polis merkezine götürüldü. Tutuklandı Bostancı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Duruşması görüldü Cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün anılmasına tepki göstermesinden sonra tutuklanan Ahmet Bostancı'nın duruşması, bugün Anadolu Adliyesi'nde görüldü.Tahliye edildi Anadolu Adliyesi'nde gerçekleştirilen duruşmada, 67 gündür cezaevinde olan Bostancı'nın tahliye edilmesine karar verildi. “Yaşasın şeriat” Sloganları atıldı Ahmet Bostancı’nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi’nde “Yaşasın şeriat” sloganları atıldı. 20 yaşındaki Ahmet Bostancı, "Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret" suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Ahmet Bostancı, geçen yıl 20 Aralık'ta görülen ilk duruşmada kendini şu sözlerle savunmuştu. "Ben bu hakaretlerin İslam dininde de kabul görmediğini biliyorum. İslam güzel ahlaka dayalıdır. Bu yüzden pişman oldum. Kanunlar nezdinde de çok pişmanım. Sosyal hayatıma da devam etmek istiyorum. ‘Kafir’ derken Atatürk’ü kastetmedim. Paylaşımın 10 Kasım’a denk gelmesi de planladığım bir şey değildi. Ben ondan öncesinde de bu tarz paylaşımlar yapıyordum. Herhangi bir grubu galeyana getirmek istemedim. Sadece mazlum olan Filistin halkının gündem olmasını istedim. ‘Selanikli ne azap görüyordur’ şeklindeki paylaşımımda Atatürk’ü hedef aldım. ‘Gebersin yahudu p.’ dediğim kişi de Mustafa Kemal Atatürk’tü. ‘heykelleri köpek leşi gibi sürünecek’ derken Atatürk’ü kastetmedim. Genel olarak heykellerden bahsettim”

AK Parti’nin yerel seçime hazırlık için sloganı belli oldu Haber

AK Parti’nin yerel seçime hazırlık için sloganı belli oldu

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim takvimi çerçevesinde temayül yoklamasını tamamlayan ve aday tespit çalışmalarına yoğunlaşan partide, kampanya çalışmalarına da hız verildi. Bu kapsamda AK Parti kampanyasını, "Vatandaşların mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi" ilkesi çerçevesinde "Gerçek belediyecilik" markası üzerine inşa eden parti, bu süreçte kullanılacak ana sloganı ise "Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" olarak belirlendi. 7 ve 15 Ocak tarihi üzerinde çalışılıyor Seçim takvimi çerçevesinde propaganda sürecinin başlatılması ve partinin adaylarının tanıtımı için 7 ve 15 Ocak tarihleri üzerinde duruluyor. Buna göre, İstanbul başta olmak üzere bir grup büyükşehir belediye başkan adayının açıklanmasının planlandığı 7 Ocak ya da AK Parti'nin 28'i büyükşehir ve 46'sı büyükşehir statüsünde olmayan il olmak üzere toplam 74 adayının aynı anda açıklanmasının planlandığı 15 Ocak tarihleri öne çıkıyor. Aday tanıtımına ilişkin 7 Ocak takviminin işletilmesi durumunda bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının Haliç Kongre Merkezi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladığı tarih olarak öne çıkan 15 Ocak takviminin işletilmesi durumunda ise adayların Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek programla kamuoyuyla paylaşılması planlanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.