TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#şoför

İLKHABER-Gazetesi - şoför haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, şoför haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Minibüsünde bulduğu 100 bin TL değerindeki altın dolu çantayı sahibine ulaştırdı Haber

Minibüsünde bulduğu 100 bin TL değerindeki altın dolu çantayı sahibine ulaştırdı

Pendik-Kadıköy arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförü Uğur Tok, geçtiğimiz gün aracının içerisinde yaklaşık 100 bin lira değerinde altın ve ziynet eşyası olan çantayı buldu. Tok, içinde yüklü miktarda ziynet eşya bulunan çantayı hiç düşünmeden bağlı bulunduğu Pendik-Kadıköy Minibüsçüler Derneği’ne teslim etti. Altın dolu çantanın sahibi emekli öğretmen Mustafa Demirli, derneğe ulaştı. Demirli, çantayı minibüs şoförü Uğur Tok’tan teslim aldı. Demirli, altın dolu çantayı kendisine ulaştıran Pendik-Kadıköy Minibüsçüler Derneği ve minibüs şoförüne teşekkür etti. Minibüs şoförü Uğur Tok, "Dün sabah Kadıköy servisinden dönerken Kartal’da aracımın koltuğunun yanında bir karton poşet buldum. Poşeti açtığımda içerisinde altın olduğunu gördüm. Altınları görünce de hemen derneğimizle irtibata geçtim. Altının sahibi olan beyefendi de derneğimizle irtibata geçti. Geldi bugün hepsini teslim ettik. Emekli bir öğretmen ağabeyimize aitmiş. Gördüğümde hemen kutuyu katladım, direksiyonun yanına koydum. Kartal’a dönünce de altını hemen derneğe teslim ettim" dedi. "İyi insanların olduğunu bilmek bizi çok sevindiriyor" Mustafa Demirli, "Kartaldan minibüse bindim Kadıköy’e gidiyordum. Yanımda bir miktar ziynet eşya vardı. Çantayı minibüste düşürmüşüm ama minibüsün plakasını da hatırlamıyordum. Daha sonra derneğe ulaştım, onlarda ilgilenip çantayı bugün bana teslim ettiler. Çok sevindik, gerçekten iyi insanların olduğunu bilmek bizi çok sevindiriyor" dedi.

Otobüse köpekle alınmayan kadın ortalığı birbirine kattı: İnerken şoföre saldırdı Haber

Otobüse köpekle alınmayan kadın ortalığı birbirine kattı: İnerken şoföre saldırdı

Kağıthane’de bir otobüste, kadın yolcu ile şoför arasında köpekle binemezsin tartışması çıktı. Yaşanan olay kameralara yansırken öfkeden deliye dönen kadın, köpeğiyle birlikte otobüsten indiği sırada kendisini görüntüleyen şoföre saldırdı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Olay, dün öğle saatlerinde Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Aybike Çağlar, American Staff türü köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkarttı. Bir süre sonra Çağlar, sıcak hava nedeniyle köpeğinin patilerinin yanmaması için evine İETT’ye bağlı özel halk otobüsüyle dönmek istedi. O esnada Gültepe-Şişli hattında çalışan otobüs şoförü C.G. otobüse binmek isteyen Aybike Çağlar’a iddiaya göre köpekle binemeyeceğini söyledi. Otobüse alınmayınca şoföre saldırdı Bunun üzerine şoför ile kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmada köpeğinin ağızlığının olduğunu ve köpeğin herhangi bir engelinin olmadığını söyleyen kadın, şoförü bir türlü ikna edemedi. Şoför ise köpekle binebilmesi için İETT Hareket Amirliğinden izin alması gerektiğini söyledi. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Çağlar, kendisini görüntüleyen şoföre saldırdı. Ardından da kadın, köpeğiyle birlikte otobüsten indirildi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. Öte yandan olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.