TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Şok Marketler

İLKHABER-Gazetesi - Şok Marketler haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Şok Marketler haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

ŞOK Marketler, sürdürülebilir büyümesini 2023'te de devam ettirdi: 674 yeni mağaza ve 47 bin çalışan Haber

ŞOK Marketler, sürdürülebilir büyümesini 2023'te de devam ettirdi: 674 yeni mağaza ve 47 bin çalışan

2023 yılı boyunca istikrarlı bir performans sergileyen ŞOK Marketler, sürdürülebilir büyümesini devam ettirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladığı finansal sonuçlara göre, ŞOK Marketler 2023 yılında çalışan sayısını 47 bine çıkararak önemli bir istihdam katkısı sağladı ve cirosunu 133 milyar TL'ye ulaştırdı. Şirketin 2023 yılı performansı, açılan 674 yeni mağaza ile de dikkat çekiyor. Toplam mağaza sayısını 81 ile genişleten ŞOK Marketler, ülke genelindeki varlığını daha da güçlendirdi. Ayrıca, işe alımlarda önceliği depremden etkilenen vatandaşlara veren şirket, bölgesel istihdama da önemli destek sağladı. Özellikle Şubat ayındaki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, ŞOK Marketler bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Deprem sonrasında mağduriyet yaşayan vatandaşlara hızlı destek sağlayan ŞOK, tırlarca ürünü mağaza ve depolarından ulaştırarak bölgedeki ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı oldu. Hasar gören mağazaların yerine hızla konteyner ve prefabrik mağazalar açarak, bölgede normal yaşama dönüşün hızlanmasına da katkıda bulundu. ŞOK Marketler, özellikle sebze ve meyve alanındaki satın almalarda bölgedeki üreticilere öncelik verirken, işe alımlarda ise depremden etkilenen vatandaşlara öncelik tanıyarak bölgesel istihdama destek olmaya devam ediyor. ŞOK MARKETLER, 2023'TE KADIN İSTİHDAMINI ARTIRARAK VE DİJİTALLEŞMEYE YATIRIM YAPARAK BAŞARIYI PERÇİNLEDİ Türkiye'nin önde gelen istihdam sağlayıcılarından biri olan ŞOK Marketler, 2023 yılında gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çekti. Şirket, toplam çalışan sayısının %54'üne ulaşan kadın çalışan oranıyla kadın istihdamında öncü rolünü sürdürdü. Ayrıca, "Şok'ta Ben de Varım" projesiyle kadınların ekonomiye katılımını artırmaya yönelik adımlarını genişleterek deprem bölgesi ve ülkenin farklı yörelerindeki kadın kooperatiflerinden el emeği ürünleri satışa sundu. ŞOK Marketler, müşteri memnuniyetini odak noktası haline getirerek 2023 yazında Win Sadakat Programı'nı başlattı. Bu program, dijitalleşme alanındaki yatırımları daha da ileri taşıdı ve müşterilere ekstra kazançlar sunarak büyük ilgi gördü. Ayrıca, küresel dalgalanmaların etkisiyle fiyatların yükseldiği bir dönemde, ŞOK Marketler sabit fiyat kampanyasıyla ve büyük indirimlerle müşterilere destek oldu. Hem üreticilerin hem perakendecilerin hem de tüketicilerin bütçelerini desteklemek amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlendi. Şirketin CEO'su Uğur Demirel, 2023 yılı finansal sonuçlarını değerlendirirken, stratejileri doğrultusunda istikrarlı ve başarılı bir performans sergilediklerini belirtti. Ayrıca, deprem bölgesi ve kadın istihdamına yönelik projelerle ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ettiklerini vurguladı. ŞOK Marketler, 2024 yılında da yeni hedeflerle yoluna devam ederek, üreticilerden tüketicilere kadar her kesime destek olmayı sürdüreceğini duyurdu.

ŞOK’ta terlik, pijama, bornoz seti indirimde! 13-16 Nisan aktüel ürünler kataloğu Haber

ŞOK’ta terlik, pijama, bornoz seti indirimde! 13-16 Nisan aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Marketler, 13 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak hafta sonu kampanyasını açıkladı. Bu özel indirimler kapsamında, çeşitli ve renkli aktüel ürünler müşterilerin beğenisine sunuluyor. İşte, 13 Nisan’dan 16 Nisan’a kadar ŞOK’ta bulabileceğiniz aktüel ürünler ve indirimli fiyatları… ŞOK MARKET İNDİRİM ÜRÜNLER LİSTESİ Chantale Sabahlık: 279 TL Fitilli Yüksek Bel Tayt: 99,95 TL Spor Tayt: 79,95 TL Slazenger Kadın/Erkek Ribanalı Eşofman Altı: 299 TL Kadın Pijama Takımı: 229 TL Esem Kız/Erkek Çocuk Terlik: 179 TL Esem Kız/Erkek Çocuk Işıklı Terlik: 229 TL Kadın/Erkek Tek Bant Terlik: 99,95 TL Kadın/Erkek Çift Toka Terlik: 99,95 TL 2’li Erkek Çorap: 29,95 TL 2’li Kadın Çizgili Çorap: 39,95 TL 3’lü Desenli Kadın Çorap: 59,95 TL 3’lü Kadın/Erkek Patik Çorap: 34,95 TL Kum Boyama Seti: 99,95 TL GoKidy Mini Sürpriz Yumurta: 24,95 TL Dönüşen Robot Arabalar: 79,95 TL Sök-Tak İş Makineleri: 59,95 TL Mini Kepçeli Traktör/Mini Kamyon: 49,95 TL Hamburger ve Tatlı Tepsisi: 69,95 TL Aksesuarlı Bebek Pet: 99,95 TL Aksesuarlı Köpek Bakım Seti: 59,95 TL Oreo Bisküvi 220 gr: 45 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli) Palmolive Moments Duş Jeli Çeşitleri 500 ml: 60 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli) Fuse Tea Karpuz 4×1 Litre: 60 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli) Colgate Optic White Diş Macunu 125 ml: 85 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli) Colgate Total Orta Diş Fırçası 1+1: 50 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli) Bu fırsatları kaçırmayın ve ŞOK Marketlerdeki indirimlerle dolu alışverişin tadını çıkarın!

ŞOK Marketler müşterilerine sürekli ucuz fiyatlarla temel ihtiyaç ürünleri sunacak Haber

ŞOK Marketler müşterilerine sürekli ucuz fiyatlarla temel ihtiyaç ürünleri sunacak

Türkiye’nin en büyük gıda perakendecilerinden ŞOK Marketler, Ramazan’ın bereketini hanelere taşıyor. ŞOK Marketler ayçiçek yağından beyaz ete, patatesten soğana, sütten yumurtaya, pirinçten bakliyata kadar bir evin en temel ihtiyaçları arasında yer alan onlarca çeşit ürünü “Her Gün Ucuz Fiyat” ilkesiyle raflarına taşıyarak müşterilerinin yüzünü güldürecek. Güvenilir ve kaliteli ürünleri daima en uygun fiyatlarla Türkiye’nin dört bir yanında müşterileriyle buluşturan ŞOK Marketler’de seçili temel ihtiyaç ürünlerinde ara sıra değil sürekli ucuzluk sağlanarak müşterilerin bu ürünlere rahat ulaşmasına destek olmaya devam edilecek. Ayrıca ŞOK’un sadakat programı Win üyesi olan müşterilere özel avantajlar ve Ramazan ayında da sürecek Win kampanyaları ile müşteriler kazançlı alışveriş yapacak. "Her gün ucuz fiyat’ politikamız ile hanelerin en temel ihtiyaçlarına bir gün değil her gün rahat ulaşmasını hedefliyoruz." Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel sözlerini şöyle sürdürdü: “ŞOK Marketler olarak daima ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere çalışıyor, ülkemizin 81 ilinde temel ürünleri mümkün olan en uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dayanışma ve paylaşma ayı Ramazan’ı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde de Ramazan bereketinin hanelere taşınmasına destek olmak amacıyla temel ihtiyaç ürünleri arasından belirlediğimiz ürün gruplarında fiyatları oldukça düşük tutacağız. Amacımız bu ürünlerde geçici indirimler yapmak yerine sürekli ucuz fiyatı korumak. Geçen sene hem Ocak ayında düzenlediğimiz fiyat sabitleme kampanyası hem de Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyası ile sektöre öncülük etmiş; enflasyonla mücadeleye ve hane halkı ekonomisine önemli katkı sunmuştuk. Yeni kampanyamız ile de amacımız Türkiye’nin dört bir yanında halkımızın temel ihtiyaç ürünlerine daima ucuz fiyatlarla ulaşmasını sağlamak.”

ŞOK Marketler'den ramazan ayına özel seçenekler Haber

ŞOK Marketler'den ramazan ayına özel seçenekler

İSTANBUL (AA) - ŞOK Marketler, ramazan ayına özel erzak paketi ve hediye kartlarını müşterileriyle buluşturdu.ŞOK Marketler açıklamasına göre, "Ramazanın bereketini paylaşmayı ŞOK seviyoruz" sloganıyla satışa sunulan ŞOK Marketler erzak paketinde, pirinç, mercimek, bulgur, makarna, ayçiçeği yağı, un, salça, çay, şeker, tuz, çorba, zeytin ve pudingden oluşan 13 farklı temel gıda ürünü bulunuyor.Piyale, Deren Çay, Evin gibi ŞOK Marketler'in bilinen ve güvenilir öz markalı ürünlerinin yer aldığı paketler, ŞOK mağazalarının yanı sıra Cepte Şok'tan online olarak da satın alınabiliyor.ŞOK Marketler'de ramazana özel fiziki hediye kartları da satışa sunuldu. Dileyen müşteriler, 0850 281 68 21 numaralı telefon üzerinden istedikleri miktarda bakiye yükleyebilecekleri toplu hediye kartı alımı da gerçekleştirebiliyor. Yardımlarını kolaylıkla dijital olarak ulaştırmak isteyen müşteriler ise satın aldıkları dijital hediye alışveriş kodunu diledikleri telefon numarasına iletebiliyor. Kodun iletildiği kişi, hem mağazalardan hem de Cepte ŞOK üzerinden ilgili kodla alışveriş yapabiliyor.- "Bu özel ayda dayanışmaya vesile olmaktan gururluyuz"Açıklamada görüşlerine yer verilen ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel şunları kaydetti:"Ramazan ayı, paylaştıkça bereketin arttığına inandığımız bir ay. Bu ayda dayanışmak veya sevdiklerini mutlu etmek isteyen müşterilerimiz, ramazana özel satışa sunduğumuz erzak paketimiz, hediye kartlarımız ya da dijital kodlarımız vasıtasıyla desteklerini istedikleri kişiye veya kuruma ulaştırabilirler. Kısa süre önce ülke olarak çok büyük bir afet yaşadık, birlik ve beraberliğin önemini zorlu yoldan da olsa bir kez daha tecrübe ettik. Birliktelik duygusunun en yoğun yaşandığı ramazan ayında, ŞOK Marketler olarak dayanışmaya vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Şok Marketler deprem bölgesinde tarımı ve çiftçiyi destekliyor Haber

Şok Marketler deprem bölgesinde tarımı ve çiftçiyi destekliyor

İSTANBUL (AA) - Şok Marketler, deprem bölgesinde tarım üretiminin devam etmesi için çalışmalarını sürdürürken, Hatay Arsuz'da bahçelerde bekleyen limonları üreticiler ile birlikte toplayarak mağazalarında satışa sundu.Şok Marketler açıklamasına göre, şirket, yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesinde yerel tarım üretiminin devamını sağlamak amacıyla çiftçilere destek vermeye devam ediyor.Bu kapsamda bölgedeki faaliyetlerini sürdüren şirket, Hatay'ın Arsuz ilçesinde bahçelerde bekleyen olgun limonları üreticiler ile beraber toplayarak satın aldı.Binlerce çiftçi ve üreticinin bulunduğu deprem bölgesinde, afet sebebiyle tarlada ve ağaçta bekleyerek bozulma tehlikesiyle karşı karşıya kalan olgunlaşmış tarım ürünleri, Şok Marketler mağazalarında tüketicilerle buluştu. Bu destekle olgunlaşmış ürünlerin dallarda çürümesi engellenirken, çiftçilere de gelir imkanı yaratılarak bölgenin tekrar ayağa kalkmasına yönelik önemli bir adım atıldı.- "Anadolu'nun bereketli topraklarını ve yerel üreticilerimizi korumak üzere çalışıyoruz"Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Şok Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, deprem bölgesinde tarlada ve ağaçta bekleyen tarım ürünlerini satın alarak bölgeye ve üreticilere destek olduklarını bildirdi.Afet bölgesinin, bereketli topraklarla Anadolu'yu besleyen çok değerli ve geniş tarım sahalarını içerdiğini kaydeden Demirel, şu açıklamalarda bulundu:"Bu değerimizi korumamız, tarımsal üretimin devamlılığını sağlamamız hem ülkemiz için hem de bölgenin ekonomik olarak tekrar güçlenmesi için kritik öneme sahip. Biz de bölgedeki yerel üreticilerimizin bu zorlu günlerinde yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek amacıyla Arsuz'da bahçelerde bekleyen olgun limonları üreticilerimiz ile beraber topladık ve mağazalarımızda müşterilerimizle buluşturduk. Bölgede tarımın tekrar ayağa kaldırılması için üreticilere desteğimizi sürdüreceğiz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.