TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#söyleşi

İLKHABER-Gazetesi - söyleşi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, söyleşi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Yüreğir’de "Gençler Soruyor" söyleşisi gerçekleşti Haber

Yüreğir’de "Gençler Soruyor" söyleşisi gerçekleşti

İLKHABER(ADANA)- Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençler Soruyor" söyleşisi, Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Söyleşiye konuşmacı olarak, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı ve Yüreğir İlçe Müftüsü Süleyman Şahin katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Programa, Yüreğir ilçesinde bulunan 6 imam hatip lisesinden toplam 230 öğrenci katıldı. 12. sınıf öğrencileri konuklara, eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal yaşam gibi konularda sorularını yöneltti., Söyleşiden memnun olan öğrenciler program sonunda, konuklara teşekkür etti. Söyleşide konuşan Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, gençlerin fikirlerini önemsediklerini belirterek, "Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir. Onların fikirlerini dinlemek ve onlara yol göstermek bizim için çok önemlidir. Bu söyleşide, gençlerimizin sorularını yanıtlamak ve onlara katkıda bulunmak istedik” dedi. "Gençlerimizle buluşmak bizim için mutluluk" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ise, gençlerle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir. Onlarla buluşmak ve onların fikirlerini dinlemek bizim için çok önemlidir" diye konuştu. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke de gençlerin ülkenin umudu olduğunu belirterek, "Gençlerimizin iyi yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu söyleşide, gençlerimizin sorularını yanıtlamak ve onlara katkıda bulunmak istedik. Katılımından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Lezzet Festivali'nde "Fatih Terim ile Adana sohbetleri" söyleşisi yapıldı Haber

Lezzet Festivali'nde "Fatih Terim ile Adana sohbetleri" söyleşisi yapıldı

ADANA (İLKHABER) - Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Adanalı gazeteci Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünde "Fatih Terim ile Adana sohbetleri" söyleşisi gerçekleştirildi. Öztürk ile teknik direktör Fatih Terim, festival alanındaki amfitiyatroda gerçekleşen etkinlikte sevenleriyle bir araya geldi. Adanalı olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Terim, kente sık sık geldiğini belirtti. Şehrin potansiyelinin insanlara anlatılması gerektiğini vurgulayan Terim, "Portakal Çiçeği Festivali, Altın Koza'sı Adana'nın çok önemli. Bu tip aktiviteleri biraz daha fazlalaştırmak lazım." dedi. Adana mutfağının oldukça zengin olduğunu anlatan Terim, "Adana'nın ne kendisi ne yemekleri birkaç günde anlaşılabilecek bir şehir değildir. Birkaç günde anlaşılacak bir lezzeti yoktur. Adana'nın herkesçe bilinen bazı yemeklerinin dışında çok özel yemekleri vardır. Gelmeden rahmetli annemden rica ederdim. Sarma ile yüksük çorbasına ben bayılırım ama Adana'yı sorduğun zaman milletin aklına kebap geliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Adana'nın geldiğini unutmayalım. Bugünlerde belki sıralama olarak daha fazla olabilir ama Adana esasında budur, Adana bir kültürdür." diye konuştu. Terim, Fulya Öztürk'ün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bazı televizyon programlarında adının geçtiğini dile getirdi. Bunun üzerine Öztürk, "Tabii insanlar birçok şeyi yakıştırıyor, konuşuyor. Sağ olsunlar. Ben mesleğimi çok severek yapıyorum." ifadesini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.