TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Süper Lig Heyecanı

İLKHABER-Gazetesi - Süper Lig Heyecanı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Süper Lig Heyecanı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

TFF Süper Lig'de 36. hafta heyecanı yarın başlıyor Haber

TFF Süper Lig'de 36. hafta heyecanı yarın başlıyor

Trendyol Süper Lig'in 36. haftası heyecanı yarın oynanacak maçlarla aynı saatte başlayacak ve tüm karşılaşmalar aynı gün sona erecek. Ligin lideri Galatasaray Karagümrük'e konuk olacak, Fenerbahçe ise Kayserispor'u ağırlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol Süper Lig'in 36. haftası programı sıralamasına göre, Lider Galatasaray ile aralarında 6 puan fark olan Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor maçına çıkacak. Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde saat 19.00'da başlayacak olan maçı, Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Trabzon ise İstanbulspor'u konuk edecek. Papara Park'ta ev sahibi takımın seyircisiz oynayacağı maçı, Emre Kargın yönetecek. Ligde 96 puanla lider olan Galatasaray, Fatih Karagümrük'e konuk olacağı bu maçta en yakın rakibiyle aralarındaki puan farkını açmanın mücadelesini verecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Süper Lig'in Adana temsilcisi Adana Demirspor'un küme düşme hattına giren Gaziantep ile karşılaşması ise Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak ve bu önemli maçta Adulkadir Bitigen düdük çalacak. Süper Lig'de diğer maçlar ise şu şekilde olacak: Tümosan Konyaspor  -  Yılport Samsunspor (Hakem: Kadir Sağlam) EMS Yapı Sivasspor - Rams Başakşehir Futbol Kulübü (Hakem: Bahattin Şimşek) Kasımpaşa A.Ş. - Bıtexen Antalyaspor (Hakem: Oğuzhan Çakır) Corendon Alanyaspor - Beşiktaş A.Ş. (Hakem: Tugay Kaan Numanoğlu) Atakaş Hatayspor - MKE Ankaragücü (Hakem: Ali Şansalan) Siltaş Yapı Pendikspor Tutbol A.Ş. - Çaykur Rizespor A.Ş. (Hakem: Atilla Karaoğlan)

Süper Lig'de 32. hafta heyecanı, Alanyaspor-Galatasaray maçıyla sona erecek Haber

Süper Lig'de 32. hafta heyecanı, Alanyaspor-Galatasaray maçıyla sona erecek

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor-Sivasspor maçıyla başlayan 32. Hafta heyecanı, bugün Alanyaspor-Galatasaray maçıyla sona erecek. Süper Lig'in 32. haftası birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. 12 Nisan'da yapılan Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasını, Karadeniz takımına konuk olan Sivasspor 1-0 kazanarak, puanı 44'e yükseltti. Futbolseverler, Ramazan Bayramı'nın son günü olan 13 Nisan'dan da Kasımpaşa-Konyaspor, Ankaragücü-Gaziantep, Adana Demirspor-Kayserispor, Beşiktaş-Samsunspor maçlarını izledi. Bu karşılaşmaların kazananı Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Konyaspor, Gaziantep'i 3-1 yenen Ankaragücü oldu. Adana Demirspor-Kayserispor maçı 0-0, Beşiktaş-Samsunspor maçı ise 1-1 sona erdi. 14 Nisan Pazar günü yapılan karşılaşmalarda ise Pendik Başakşehir'e 3-2, Hatayspor ise İstanbulspor'a 3-0 mağlup oldu. Bu günün maçlarında Rize Antalya'yı 3-0, Fenerbahçe ise deplasmanda Karagümrük'ü 2-1 yendi. Haftanın son karşılaşması ise bugün Alanyaspor-Galatasaray arasında oynanacak. Galatasaray bu maçta berabere kalması durumunda 85 puana sahip olan Fenerbahçe ile puanlarını eşitleyecek, evine 3 puanla dönmesi halinde ise 2 puan üstüne çıkacak. Alanya Oba Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan Alanyaspor-Galatasaray karşılaşmasını Cihan Aydın yönetecek. Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken yardımcı hakemler olarak görev alacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.