TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Teknik direktör

İLKHABER-Gazetesi - Teknik direktör haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Teknik direktör haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp görevi bırakıyor mu? ''Enerjim Bitti'' Haber

Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp görevi bırakıyor mu? ''Enerjim Bitti''

İngiliz ekibi Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp, sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu. Jürgen Klopp:'' Enerjim Tükendi.'' Kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda takımdan ayrılacağım. Şu anda birçok insan için şaşırtıcı bir karar olabilir ama bunu açıklamaya çalışabilirim. Bu kulüple ilgili her şeyi çok seviyorum. Bu şehri, taraftarımızı, takımı, teknik heyeti, her şeyi seviyorum. Yine de bu kararı vermek zorundayım. Enerjim tükenmeye başladı. Şu anda iyiyim ama bu görevi tekrar tekrar yapamam. Birlikte geçirdiğimiz sürenin ve yaşadıklarımızın ardından size duyduğum saygı ve sevgi nedeniyle en azından bu gerçeği söylemek için kendimi borçlu hissediyorum. Ve de tüm gerçek bu." ifadelerini kullandı. Daha önce ülkesinde Mainz 05 ve Borussia Dortmund'da görev yapan 56 yaşındaki Klopp, 2015'te Liverpool'un başına geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Kırmızılar" ile birer kez Premier Lig, Federasyon Kupası, Lig Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve Community Shield zaferleri yaşadı. Liverpool'un 30 yıllık şampiyonluk hasretini 2019-2020 sezonunda sonlandıran Klopp'un, 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyordu. Bu sezon 21 haftası geride kalan Premier Lig'de Klopp yönetiminde 48 puan toplayan Liverpool, zirvede yer alıyor.

Bursaspor’un yeni teknik direktörü kim oldu? Haber

Bursaspor’un yeni teknik direktörü kim oldu?

Bursaspor’da yeni teknik direktör Ümit Şengül oldu. Yeşil-beyazlı takımın bugünkü idmanına çıkan Şengül, yeni başkan Sinan Bür’le birlikte basın toplantısı düzenledi. Saha kenarında gerçekleşen toplantıda ilk sözü alan Başkan Sinan Bür, “Bursaspor artık Ümit hocamıza ve ekibine emanet. Genç kardeşlerimiz Ümit'in elinde benliklerini bulacaklardır. İnşallah değişik bir Bursaspor izlettireceğiz taraftarlarımıza. Ankaraspor maçı hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ümit'e ve Bursasporumuza hayırlı olsun” diye konuştu. Ümit Şengül: “Bursaspor için elimizden geleni yapacağız" Teknik Direktör Ümit Şengül ise, “Yıllar sonra da olsa kulübümüze, bizim kulübümüz olarak isimlendirdiğimiz yerde Sinan Bür Başkanımızla bir yola çıktık. Bursaspor için elimizden ne geliyorsa onun fazlasını yapacağımızdan kamuoyunun şüphesi olmasın. Yöneticilerimiz göreve geldikleri günden bu yana maddi sorunları çözmek için uğraşıyorlar. Oyuncu arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek için uğraşıyorlar. Biz bu çocuklara inanıyoruz ve inandığımız için buradayız. Bu çocuklar Bursaspor'un geleceğini kurtarabilir. Allah'ın izniyle bunu da başaracağız. Evet bu sene sıkıntılı bir süreç içindeyiz. Ligin son maçına kadar, bu ligde tutunmak için savaşacağız. Ters bir sonuç bile olsa biz bu çocuklarla alttan yukarıya da çıkarız ama amacımız bu sene savaşan mücadele eden ve bu ligde kalan bir takım izlettireceğiz. Taraftarımıza da şunu söylemek istiyorum, cezamız bittikten sonra şartlar ve sonuçlar ne olursa olsun maçlarımıza gelip bu genç çocukları desteklemelerini istiyoruz. Takıma ve oyuncularımıza motivasyon sağlamalarını istiyoruz. Bursaspor taraftarıyla güzel. Bu taraftar ölüyü diriltebilecek bir taraftar grubu. Bunu birlikte başarabiliriz. Allah'ın izniyle bütün mesaimiz Bursaspor” ifadelerini kullandı. “Futbolcular maddi anlamda sıkıntı çekmiş” Ekibiyle ilgili de bilgi veren ve futbolcuların sıkıntılarından bahseden Ümit Şengül, “Ekibimizde Serkan Türkay var ve akşam bir atletik performans antrenörü daha katılacak. Onların haricinde bir ekleme daha düşünüyoruz ekibimize. Futbolcularımız sezon başından beri maddi anlamda çok ciddi anlamda sıkıntılar yaşamışlar. Futbolcu grubumuzun bu sorunları çözüldüğünde çok farklı

Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi Haber

Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi

ANTALYA (AA) - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi.Turuncu yeşilli kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Tekke için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde tören düzenlendi.Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, Alanyaspor'da hoca ayrılığı sonrası transfer komitesi tarafından çalışma başlattıklarını söyledi.Bu çalışmalar neticesinde Fatih Tekke ile anlaştıklarını anlatan Çavuşoğlu, "Fatih hocamı zaten anlatmaya gerek yok. Kendisi bildiğimiz biri. Geçmişte de çok keyifle izlediğimiz bir futbolcuydu. İnşallah bundan sonraki süreçte de teknik direktör olarak Alanyaspor'da başarılı olacaktır. Hem camiamıza hem hocamıza hayırlı olsun." dedi.- Tekke: "Bir plan ve organizasyon içerisinde olmak kesinlikle olmazsa olmazım"Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke ise kulüp başkanı Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerine kendisini bu göreve getirdikleri için teşekkür etti.Alanya'da olmanın nedenini takımının geleceği ve bulunduğu durumla ilgili yapabilecekleri çok şey olduğuna bağlayan Tekke, "Öncelikle bulunduğu tehlikeli bölge dediğimiz yerden uzaklaşıp normalleşmeye, belli bir süre sonrasında da oyun gücüyle, oyuncunun gücünü artıran bir oyunla, Alanyaspor camiasına ve taraftarına, yakışır futbol oynayabilmek. Tabi ki kolay gözükmüyor ama şu ana kadar bizim hiç kolay işimiz olmadı." diye konuştu.Tekke, Galatasaray maçından önceki milli takım arasına kadar iki maçlarının olduğunu hatırlatarak, önceliklerinin bu iki maçta puan ve puanlar almak olduğunu belirtti.Ardından oyun kimliği ve oyun inşasına geçeceklerini dile getiren Tekke, "Bir plan ve organizasyon içerisinde olmak kesinlikle olmazsa olmazım. Bakış açım futbola bu. Alanyaspor buna alışık zaten. Hatta buradan çok önemli teknik adamlar da yetişti, diyebiliriz. Bize güvensinler ama kısa sürede çok şeyin değişmesini beklemek çok akıllıca değil bence." ifadelerini kullandı.- "Elimde sihirli bir değnek var, diyemem"Hedefinin oyun kimliğini ve oyun gücünü sahada göstermek olduğunu anlatan Tekke, şöyle konuştu: "Bu benim antrenörlük hedeflerimden biri. Burası da çok uygun. İyi oyuncularımız olduğunu düşünüyorum. Eksiklerimiz var mı? Evet, var. Elimde sihirli bir değnek var da diyemem. Futbolda böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Oyuncularımın duygularını ve coşkusunu kısa sürede biraz daha yukarı taşımak istiyorum. Bunu yaparken de umarım nasibimizdeki puan ve puanlar da çok olur."Milli takım arasını iyi geçirmek istediklerini dile getiren Tekke, sonrasında istedikleri, belirledikleri ve bekledikleri oyun anlayışıyla taraftarlarının karşısına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Erling Moe: "Umarım Icardi yarın gününde olmaz" Haber

Erling Moe: "Umarım Icardi yarın gününde olmaz"

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş müsabakasında Molde, Galatasaray ile karşılaşacak. Bu maç öncesi son antrenmanını Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde yapacak olan Norveç temsilcisinin Teknik Direktörü Erling Moe ve bir dönem Galatasaray forması da giyen Martin Linnes, idman öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Tecrübeli bir takıma karşı oynayacaklarının farkında olduklarını dile getiren Erling Moe, “İlk maçta gösterdiğimiz oyun iştahımızı yine sahaya yansıtmak istiyoruz. İki takımında ofansif oynayacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Seyir zevki yüksek bir müsabaka izleyeceğiz. Martin de bize burada nasıl bir atmosfer ile karşılaşacağımızı tecrübeleri ile aktardı. Zor gol yiyen bir takım olmak için çalışıyoruz. Umarım Icardi yarın gününde olmaz. Kendisine özel bir önlemimiz olmayacak. Planlarımızı uygulayabilirsek istediğimiz sonucu elde edebileceğiz” diye konuştu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda yer almak istediklerini söyleyen Erling Moe, “Gruplara kalmamız durumunda tatmin olmuş hissedeceğiz. Sakiniz, sahada da bu şekilde kalabilmek istiyoruz. Maçı lehimize çevirmek adına planlarımız var. Galatasaray’a karşı planlı bir şekilde sahaya çıkacağız” şeklinde konuştu. Eski takımına karşı oynayacak olan Martin Linnes hakkında da konuşan Moe, “Linnes ilk maçta sakattı ve oynayamamıştı. Bu maç öncesi son antrenmanımızda kendisini deneyeceğiz. Hazır olması durumunda kendisini oynatmayı planlıyoruz” açıklamalarında bulundu. Avrupa kupaları ve Norveç Ligi’nin kendileri için aynı öneme sahip olduğunu dile getiren teknik adam, “Bana kalırsa ikisi de aynı öneme sahip. Hem Avrupa’da devam etmek istiyoruz. Hem de kendi ligimizi de yukarı sıralarda bitirip seneye de Avrupa’da yer almak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Martin Linnes: “Yarın bizi bekleyen atmosferi biliyorum” Galatasaray’a karşı sahaya çıkacak olmasının kendisi için özel olduğunu vurgulayan Martin Linnes, “Kendimi şanslı olarak görüyorum. Yarın bizi bekleyen atmosferi biliyorum. Takım arkadaşlarımın böyle bir deneyimi yok. İlk maçtaki gibi coşkulu bir oyun oynayabilirsek buradan iyi bir sonuç ile dönebileceğimizi düşünüyorum. Benim için özel bir maç olacak. Hem eski evimde eski takım arkadaşlarım ile tekrar karşılaşacağım. Galatasaray ile eşleştiğimizde çok şaşırmıştım. Umarım bacağımdaki sakatlık sorun olmaz ve yarın sahada olabilirim. Forma giyemesem de ruhen takım arkadaşlarımın yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.