TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Tff Süper Lig

İLKHABER-Gazetesi - Tff Süper Lig haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Tff Süper Lig haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Depremzedelerin umudu Hatayspor, 'Süper Lig'de var olma mücadelesi' verecek Haber

Depremzedelerin umudu Hatayspor, 'Süper Lig'de var olma mücadelesi' verecek

Asrın felaketinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'ın TFF Süper Lig'deki takımı Hatayspor, bugün deplasmanda Beşiktaş maçına çıkacak. Depremzedelerin umudu olan Hatayspor, bu maçta 'Süper Lig'de var olma mücadelesi' verecek. TFF Trendyol Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Hatayspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını teknik direktör Özhan Pulat yönetiminde Mersin’de tamamladı. Bu çok önemli maç için sıkı bir antrenman programı uygulayan bordo-beyazlı kafile, dün İstanbul'a gitti. MKE Ankaragücü'nü yenerek düşme hattından kurtulma adına çok önemli 3 puan elde eden Hatayspor'un çalıştırıcısı Pulat, ligin güçlü takımlarından Beşiktaş'a karşı oynayacakları maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Hataylı depremzedelerin umudu olan Hatayspor'un 'Süper Lig'de var olma mücadelesi' vereceğini ifade eden Pulat, "Bu maç ve ligin son haftasındaki Çaykur Rizespor karşılaşması bizim için çok önemli" dedi. Maçtan önce konteynerlerde yaşayan depremzedelerin mesajlarını izleyecekler Bu arada Hatayspor futbolcularının, Beşiktaş karşılaşması öncesi konteyner kentte kalan depremzedelerle maçla ilgili yapılan röportajları izleyecekleri bildirildi. Teknik direktör Özhan Pulat, "Tüm Hatay’ı ilgilendiren önemli bir maç öncesi, oyuncularımızın konstrantasyonunu arttırmak ve motive etmek açısından konteyner kentlerde yaşayan depremzedelerin Beşiktaş maçı öncesi bizden beklentilerine ilişkin röportajlar yaptırdık. Bu görüntüleri maça çıkmadan önce oyuncularımıza izlettirerek, sahadaki performanslarını arttıracağımıza inanıyorum. İnşallah Beşiktaş karşısında sahada istediğimiz mücadeleyi gösterir ve son haftaya daha umutlu bir şekilde gireriz. Hatay halkının dualarını ve desteğini bekliyoruz." dedi. Beşiktaş - Atakaş Hatayspor karşılaşması, Beşiktaş Park Stadyumu'nda yarın saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. İbrahim Çağlar Uyarcan ve Hakan Yemişken yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kluivert'a ödenmeyen 142 bin avro nedeniyle Demirspor'a 3 dönem transfer yasağı Haber

Kluivert'a ödenmeyen 142 bin avro nedeniyle Demirspor'a 3 dönem transfer yasağı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), TFF Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'a Hollandalı Teknik Direktör Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142 bin avro nedeniyle 3 dönem transfer cezası verdi. Geçen sezon, Süper Lig ve tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa kupalarında başarılı bir performans sergileyen Adana Demirspor'a FIFA'dan ceza geldi. FIFA, mavi-lacivertli kulübe 3 dönem transfer yasağı kararı aldı. Bu cezanın nedeni, Hollandalı Teknik Direktör Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142 bin avronun ödenmemesi olarak gösterildi. Hollandalı teknik direktör, ayrılığının ardından yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor'da işler yolunda gidiyordu, ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkanın sahada özçekim yapması ve Instagram'da canlı yayın açmaya başlaması, hem personeli hem de beni rahatsız etmeye başladı. Bu durum, maaşların gecikmeye başlamasıyla daha da kötüleşti. Neredeyse 3 ay maaş alamadık." ifadelerini kullanmıştı. Vincenzo Montella'nın ayrılmasının ardından takımın başına geçen Patrick Kluivert önderliğinde Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme maçlarıyla sezona başlamış ve Cluj ile Osijek'i eleyerek Konferans Ligi play-off turuna yükselmişti. Kluivert yönetimindeki 16 maçlık dönemde Adana ekibi, 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı. 4 Aralık 2023'te Adana Demirspor, Kluivert ile yollarını ayırmıştı.

Murat Sancak'a taraftarların tepkisi dinmiyor: Adanalı tehdide boyun eğmez Haber

Murat Sancak'a taraftarların tepkisi dinmiyor: Adanalı tehdide boyun eğmez

TFF Süper Ligde mücadele eden Adana Demirspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılan Murat Sancak'ın katıldığı canlı yayında söylediği sözlere taraftar grupları tepki gösterdi. Açıklamaların ardı arkası kesilmedi. Trendyol Süper Lig'de 36. hafta maçında Adana Demirspor, sahasında küme düşme hattındaki Gaziantep'e 6-1 yenildi. Bu ağır yenilginin ardından taraftarlar Sancak'ı "Maçı sattınız" eleştirisinde bulundu. Sancak, eleştirilere karşı küfür ve hakaret içeren bir yanıt verdi. Murat Sancak, şu ifadeleri kullandı: "Sohbet odasında konuştuklarımın önünü arkasını ve ne dediğimi anlamayanlara tekrar ediyorum, 'Maçı sattınız, kaça sattınız' vs diyenlere, it, şerefsiz, sen karını bacını sattıysan, biz de satmışızdır diyorum. Onun haricinde hiç kimseye karşı ne alınganlığımız ne de sitemimiz var, onlar kendilerini bilirler. Tam anlamadan bilip bilmeden yorumlamayın, hakka girersiniz." Sancak,  “Takımınıza sahip çıkın yoksa Bursaspor gibi amatöre kadar düşersiniz. Ben bırakırsam kimse kurtaramaz" ifadesiyle de konuyu farklı bir noktaya taşıdı. Adana Demirspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılan Murat Sancak'ın  söylediği sözlere taraftar grupları tepki gösterdi. Açıklamaların ardı arkası kesilmedi. "Adanalı tehdide boyun eğmez" Taraftar gruplarından yapılan "Yanlış üslûp doğru sözün celladıdır" başlıklı ve "Adanalı tehdide boyun eğmez, başkan hakaretlerle taraftarını küçük düşürmez" ifadeleri yer alan açıklama şöyle:

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.