TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Tff Trendyol 1. Lig

İLKHABER-Gazetesi - Tff Trendyol 1. Lig haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Tff Trendyol 1. Lig haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bayram Akgül, Adanaspor Kulüp Başkanlığı görevini bıraktı Haber

Bayram Akgül, Adanaspor Kulüp Başkanlığı görevini bıraktı

TFF Trendyol 1. Lig'de düşmekten son anda kurtulan Adanaspor'un Kulüp Başkan Bayram Akgül, görevini bıraktığını duyurdu. Bayram Akgül, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Kapanma noktasında iken büyük bir gururla devraldığım Adanaspor'umuza 18 sene boyunca maddi ve manevi anlamda sınır tanımaksızın hizmet ettim. Bu 18 yılda birbirinden değerli bir çok şey yaşadık. Sayısız deplasman, sayısız hüzün, sayısız mutluluk... Geride kalan 18 yılda içinde bulunduğumuz her ortamda ve olayda Adanaspor büyüklüğüne yakışır şekilde hareket etmeye çalıştım. Bu şerefli görevde bulunduğum her gün ileride 'keşke' dememek adına elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. 'En iyiyi' sadece sportif bir başarı olarak hiç bir zaman görmedim, Adanaspor ismini ve değerini spor üstü bir yerde tutmak için çabaladım. Her şeyin bir sonu var. 18 yıl sonunda ben de Adanaspor Başkanlığı görevime son verme kararı aldım. Görevde olduğumuz dönem boyunca bizden desteklerini esirgemeyen ilimizde görev yapmış tüm Sayın Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız ile Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün tüm yönetici ve çalışanlarına, Emniyet Teşkilatımızın her kademeden yönetici ve çalışanlarına, kulüp yönetiminde bulunmuş tüm yönetici arkadaşlarıma, Adanaspor’a hizmetleri ile katkıda bulunan tüm Teknik Direktörlerimiz, Teknik Adamlarımız, futbolcularımız ve Adanaspor çalışanlarına, özellikle de vefakar taraftarlarımız ile tüm Adanalılara en derin şükranlarımı sunuyorum. Adanaspor'umuza bundan sonraki dönemde başarılar dilerken bana ihtiyaç duyulacak her zaman ve her şartta, geçtiğimiz 18 senede olduğu gibi Adanasporumuzun yanında olacağımın bilinmesini isterim."

Adanaspor'un ligde kalma umudu, bu skorla daha da zorlaştı Haber

Adanaspor'un ligde kalma umudu, bu skorla daha da zorlaştı

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Bitexen Giresunspor ve Altay'ın küme düşmesi kesinleşirken, 33 puanla 16. sırada yer alan Adanaspor'un ligde kalma umudu, Manisa ile 1-1 berabere kalmasıyla daha da zorlaştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig'in Adana temsilcisi Adanaspor, ligde kalma umuduyla çıktığı sezonun geride kalan 30. haftasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı, 31. haftada ise Ahlatçı Çorum FK'ya 2-0 yenildi. Dün Adana'da Manisa FK ile oynadığı karşılaşmada 1-1'lik sonuçla puanları paylaşan turuncu-beyazlı takımın bu skorla ligde kalma umudu zora girdi. Giresunspor ve Altay'ın küme düşmesinin kesinleştiği bu sezonda lige tutunmak isteyen Adanaspor, başarısız performansıyla taraftarlarının beklentilerini karşılayamadı. Ligin 33. haftasında küme düşecek olan Altay ile 5 Mayıs Pazar günü Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda karşılaşacak olan turuncu-beyazlıların göstereceği performans ise taraftarlar arasında merakla beklenmeye başladı. Düşme hattındaki 33 puanlı Adanaspor'u yanı sıra 34'er puanı bulunan Tuzlaspor ve ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 37'şer puana sahip Ümraniyespor ve Manisa FK ile 39 puana sahip olan Ankara Keçiörengücü'nün lige tutunma mücadelesi sürüyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç, "Son iki haftadaki karşılaşmalar bizim için ligde kalma konusunda hayati önem taşıyor. Hedefimiz, her iki karşılaşmada da 6 puan alarak rakiplerin puan kaybetmesiyle ligde kalmak." dedi.

Düşme hattındaki Adanaspor fırsat tepti Haber

Düşme hattındaki Adanaspor fırsat tepti

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, dün karşılaştığı Bodrum maçında, rakibin 86. dakikada attığı golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Düşme hattında olan ve bu önemli maçta fırsat tepen Adanaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, "Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz" dedi. Adanaspor, Trendyol 1. Lig 30. Hafta maçında Yeni Adana Stadyumu'nda Bodrum FK ile berabere kaldı. Karşılaşmanın 27’nci dakikasında Adanaspor Fernandes’in penaltı atışıyla bulduğu gol ile 1-0 öne geçerken, konuk ekip 86’da Ege ile skora dengeyi getirdi. Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçla ilgili açıklamasında, hakemleri eleştirdi. İyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini dile getiren Kılıç, "Son haftalarda güçlü takımlara karşı puanlar aldık. Bu durum umutlarımızı çoğalttı. Bodrum FK maçında öne geçtik ve uzun süre önde oynadık. Skoru koruma çabamız vardı. Maçın son dakikalarında penaltı beklediğimiz pozisyon vardı. Bu pozisyon eğer penaltı değilse ben bir daha ne hocalık yapağım ne de maç seyredeceğim. Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz. VAR'dakilere söylüyorum. Buradaki hakemin bir şeyi yok, görse zaten çalacak. Onu çağıracaksınız ki bakacak. Kaçan iki puanla sezon sonunda Allah korusun küme düşsen ne olacak? Hakem hata yapabilir. VAR nasıl hata yapabilir, oturduğunuz yerden maçı seyrediyorsunuz. Oturuyorsun, seyrediyorsun, 'Pozisyon eline çarpmadı' diyorsun. Türkiye hakemlere dayalı korkunç bir sezon yaşıyor. Maçın hakemi bütün iyi niyetiyle maçı yönetti. Benim sözlerim VAR hakeminedir." dedi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise zor bir maç olduğunu belirterek, "Hem cezalı hem de hasta oyuncularımız vardı. Özellikle maçın başlangıcıyla çok yavan bir oyun oldu. Biz de çok fazla ağırlığımızı koyamadık. Oyuncularımızın isteği, gayreti çok iyiydi. Daha fazlasını atabilirdik ama 1 tane atabildik. Sağlık olsun. Kalan 4 zorlu maç var. İnşallah bizim için gerekli olanları alıp lig sonunda geçen sene yaşadığımız play-off coşkusunu tekrar yaşamak istiyoruz." ifadeleri kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.