The North Face, Adana Optimum AVM’de kapılarını açtı
The North Face, Adana’daki ilk mağazasını Adana Optimum AVM’nin 2. katında açtı. Açılışa, Çukurova GİAD Başkanı Av. Alperen Pişkin, iş insanı ve Ukrayna Fahri Konsolosu Ömer Faruk Sakarya, iş insanı Hakan Burç, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Güney Çabuk ve Adana Güney Rotary Kulübü üyeleri katıldı. Marka, doğa sporları, dayanıklılık ve sürdürülebilirlik odaklı ürünleriyle Adana’da bölgeye değer katmayı hedefliyor.
Mağazanın yatırımcısı Öngen İnşaat’ın kurucuları Melike ve Gökhan Öngen, açılışa aileleri ve dostlarıyla birlikte katıldı.
“THE NORTH FACE’İ ADANA İLE BULUŞTURMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Melike ve Gökhan Öngen, “Global ölçekte güçlü bir marka olan The North Face’i Adana ve bölgemizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz, bu markayı bölgemizde daha fazla noktada temsil ederek önümüzdeki dönemde mağaza sayımızı artırmak ve Adana’ya değer katan yatırımlarımıza kararlılıkla devam etmektir” ifadelerini kullandı.
The North Face’in Adana Optimum AVM’nin 2. katında açılan yeni mağazası, doğa ve şehir yaşamını bir araya getiren yenilikçi ürünleriyle Adanalı tüketicilere dünya standartlarında bir alışveriş deneyimi sunacak.