TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#TOFAŞ

İLKHABER-Gazetesi - TOFAŞ haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, TOFAŞ haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Antalya'da 3 aracın karıştığı feci kaza: 3 ölü Haber

Antalya'da 3 aracın karıştığı feci kaza: 3 ölü

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si aynı araçta olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza, Serik ilçesi D 400 karayolu, Belkıs Kavşağı'nda bu gece saat 00.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Serik istikametine giden Mehmet Deniz’in kullandığı 07 YEH 18 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı yöne geçip Manavgat istikametine giden Erol Karabulut'un kullandığı 32 AAU 140 plakalı Dacia marka cipe çarptı. Karabulut'un kullandığı araca ise arkadan gelen F.K.’nin kullandığı 07 L 0080 plakalı Mitsubishi marka kamyonet çarptı. Feci kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonucu 07 YEH 18 plakalı araç sürücüsü Mehmet Deniz (25) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Osman Tunç ile 32 AAU 140 plakalı aracın sürücüsü Erol Karabulut'un hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayı duyan ölenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğuldu. Ölenlerin yakınları, polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay sonrası savcılık incelemesinin ardından hayatını kaybeden Mehmet Deniz, Osman Tunç ve Erol Karabulut'un cansız bedenleri Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.  

Tofaş, 15 bin çalışan ve ailesiyle Cumhuriyet’in 100'üncü Yılı'nı kutladı Haber

Tofaş, 15 bin çalışan ve ailesiyle Cumhuriyet’in 100'üncü Yılı'nı kutladı

İSTANBUL (AA) -Şirketten yapılan açıklamaya göre,Tofaş Fabrikası’nda çalışanlar ve ailelerine özel düzenlenen, yaklaşık 15 bin davetlinin katıldığı bu özel günde aileler fabrikayı gezdi, gün boyu çocukları ile birlikte farklı etkinliklere katıldı. Kırmızı – beyaz temasıyla düzenlenen ve özel etkinlikle Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılının özel coşkusunu yansıtan Tofaş Günü, festival havasında yaşandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Cengiz Eroldu, Tofaş çalışanlarına teşekkür ederek, "Arkamızdaki en büyük güç, ailelerimiz. Bugün ailelerimizi ağırlamaktan çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. Cumhuriyetin 100. yılının kutladığı özel bir yılda Tofaş ailesi olarak bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Eroldu, şunları kaydetti: "Hem Tofaş'ın 55. yılını, hem de ülkemizin bu büyük yıl dönümünü birlikte kutlamak heyecanımızı daha da artırıyor. Tofaş'ın son başarılarına baktığımızda, üretim ve AR-GE yetkinliklerimizi sürekli artırdığımızı, 'En İyi Otomotiv ArGe Merkezi olmamızı', 5 yıldır üst üste iç pazar liderliğimizi, 'Egea'nın 7 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobili olma başarısını’ görmekteyiz. Koç Topluluğu'nun değerli bir parçası olarak 55 yılı aşkın süredir otomotiv sektörüne öncülük eden Tofaş, diğer ana hissedarımız global otomotiv devi Stellantis tarafından da en iyi fabrika ve Ar-Ge merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu başarıların arkasında, işine hakim, rekabete karşı kendini sürekli geliştiren ve ekip ruhuyla çalışan değerli çalışma arkadaşlarımız yer alıyor." Tofaş’ı geleceğe taşıyan çalışmalar, çaba ve emekleri için çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Eroldu,"Cumhuriyetimizin 100. yılı, şirketimiz açısından da, gelecek için de çok önemli adımlar attığımız, başarılı iş sonuçları elde ettiğimiz özel bir yıl oldu. Bizler çocuklarımız, ülkemiz için çalışmaya, üretmeye ve başarılarımızla işlerimizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı. Tofaş'lılar, gün boyu süren etkinliklerin devamında sahne alan Nil Karaibrahimgil’in konserini izledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.