TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#TotalEnergies

İLKHABER-Gazetesi - TotalEnergies haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, TotalEnergies haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

TotalEnergies İstasyonları, Baykuş Ödüllerinde 3 kategoride ödül aldı Haber

TotalEnergies İstasyonları, Baykuş Ödüllerinde 3 kategoride ödül aldı

ANKARA (AA) - TotalEnergies İstasyonları, Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından verilen Baykuş Ödüllerinde 3 kategoride ödül aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, TotalEnergies İstasyonları markasına, araştırmanın iş süreçlerinde ve kararlarında yarattığı etki, katma değer ve araştırmanın önemini, bilimselliğini vurgulamak için tasarlanan Baykuş Ödülleri töreninde İletişimci Baykuş, Genç Baykuş ve Vizyoner Baykuş kategorilerinde Bronz Baykuş ödülü verildi. TotalEnergies İstasyonları olarak IPSOS Araştırma ve Danışmanlık Hizmetleri ajansının gerçekleştirdiği "Marka Sağlığı Araştırması" projesiyle katıldığı Genç Baykuş kategorisinde, TÜAD Tüzel Üyesi Araştırma Şirketleri'nde çalışan, 1993 ve sonrasında doğmuş olan araştırmacıların yönettikleri araştırma projeleri değerlendirildi. TotalEnergies İstasyonları markasının IPSOS Araştırma ve Danışmanlık Hizmetleri ajansının "Bi'Güzel Ürün Portföyü Ve Market İçi Gıda Alışveriş Davranışı Araştırması" ile katıldığı Vizyoner Baykuş kategorisinde ise yapılan araştırmanın yeni bir iş alanına girişte, ürün lansman ya da relansmanında veya marka konumlandırma ve yeniden konumlandırma alanında kullanımını gösteren çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca, TotalEnergies İstasyonları, bir ürün ya da hizmetin hedef kitle tarafından algılanışı, tüketici davranışları üzerindeki etkileri ve iletişimin başarısını ölçümleyen reklam, pre ve post testler gibi araştırmaların değerlendirildiği İletişimci Baykuş kategorisine ise SOR Araştırma ve Danışmanlık Hizmetleri'nin gerçekleştirdiği "TotalEnergies Senaryo Testi Araştırması" ile katıldı.

TotalEnergies Ankara'da 4 yeni istasyon açılışı yaptı Haber

TotalEnergies Ankara'da 4 yeni istasyon açılışı yaptı

ANKARA (AA) - TotalEnergies, Ankara'da Etimesgut, Beytepe, Ümitköy ve Yenimahalle'de toplam 4 istasyonun açılışını gerçekleştirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde hizmet veren GüzelEnerji'nin TotalEnergies İstasyonları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı yönetimindeki istasyonlarla büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda, TotalEnergies İstasyonları Etimesgut, Beytepe, Ümitköy ve Yenimahalle'de yeni istasyonların açılışını yaptı. Açıklamada görüşlerine yer verilen OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz, OYAK, GüzelEnerji ve TotalEnergies İstasyonları olarak yeni bir vizyon ve yaklaşım ortaya koyduklarına işaret ederek, şu ifadeleri kullandı: "OYAK'ın stratejik yaklaşımı ve multidisipliner bakış açısıyla TotalEnergies'in küresel gücünün birleşmesiyle Türkiye'de dönüşüm yaşayan TotalEnergies İstasyonları artık sürdürülebilir enerji kaynaklarına, elektrik enerjisine ve fark yaratan hizmetlere yatırım yapıyor. Bunun ilk örneği, 2022 yılının haziran ayında açılışını gerçekleştirdiğimiz Başakşehir Mehmetçik 2 No'lu Akaryakıt İstasyonu oldu. OYAK ve TSK Mehmetçik Vakfı ile iş birliğimiz sürüyor. Açılışını gerçekleştirdiğimiz TSK Mehmetçik Vakfı Etimesgut TotalEnergies İstasyonu da bu sürecin bir temsilcisi. Ortak değerlerde buluştuğumuz TSK Mehmetçik Vakfı ile birlikte, gelecek nesillere sürdürülebilir bir çevre yaratacak istasyonlarımızın sayısını, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına yaraşır şekilde, artırmaya devam edeceğiz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.