TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Tuğra Gönden

İLKHABER-Gazetesi - Tuğra Gönden haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Tuğra Gönden haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

RE-OS.com, 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı Haber

RE-OS.com, 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

İSTANBUL (AA) - Dijital gayrimenkul pazarlama platformu RE-OS.com, Grifon Capital'den 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin tek bir platformda iş yönetimi ve pazarlama yapabildikleri teknolojik altyapı RE-OS.com, gayrimenkul satış ve kiralama uzmanlarının yanı sıra inşaat geliştiricileri için portföy yönetimi, talep takibi ve müşteri ilişkileri yönetimi hizmet sunuyor. Gayrimenkullerin paylaşıldığı bir havuz sistemi sağlayan çözüm; aynı zamanda tek tıkla ilan entegrasyonları ve dijital pazarlama hizmetlerini kullanıcı ile buluşturuyor. RE-OS.com, kısa süre önce dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'ın Türkiye'deki şirketlerini satın alan Grifon Capital'den 5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. - Ciro ile kullanıcı ve gayrimenkul sayısı ikiye katlandı Açıklamada görüşlerine yer verilen RE-OS.com kurucusu Hüseyin Öztürk, yılın ilk çeyreğinde 2022'nin aynı dönemine göre ciro ile kullanıcı ve gayrimenkul sayısının ikiye katlandığını bildirdi. Öztürk, "Sektördeki teknoloji ve entegrasyon eksikliğinin yanında gayrimenkul satışı veya kiralama yapan profesyonelleri, gayrimenkul geliştiricilerini ve yatırımcıları bir araya getiren ortak bir platformun olmaması RE-OS.com'u kurmamıza neden oldu. Aldığımız yeni yatırımla iç pazardaki hedeflerimizi büyütürken, küresel açılım konusundaki çalışmalarımızı hızlandırmayı ve ekibimizi büyütmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı. Grifon Capital Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden ise gayrimenkul teknolojilerinin çok hızlı ve köklü bir şekilde geliştiğini belirterek, "Türkiye'nin geleceğine duyduğumuz güven ve tüm dünyada hızla büyüyen proptech alanında RE-OS.com'un girişimiyle fark yaratacağına olan inancımız, bizim için stratejik olan bu yatırım kararını almamıza neden oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Cushman & Wakefield’da yeni dönem Haber

Cushman & Wakefield’da yeni dönem

İSTANBUL (AA) - Dünyanın önde gelen uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın Türkiye’de faaliyet gösteren şirketini Tuğra Gönden satın aldı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Cushman & Wakefield | TR International markasıyla gayrimenkul hizmetlerini Tuğra Gönden’in liderliğinde sunmayı sürdürecek İstanbul merkezli organizasyon, yapılan yeni anlaşma ile Cushman & Wakefield'ın saygın ülke temsilcilik ağına katılmış oldu.Bu işletme modelinin yer aldığı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki diğer ülkeler arasında ise İsviçre, Danimarka, Norveç ve Türkiye’nin komşu ülkeleri Bulgaristan, Gürcistan ve Yunanistan yer alıyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Cushman & Wakefield EMEA İcra Kurulu Başkanı Colin Wilson, şunları kaydetti:“Yerel koşullara hızla adapte olabilen bağımsız bir organizasyon ile ilerleyerek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğimize inanıyoruz. Tuğra Gönden’in liderliğinde devam edecek faaliyetlerimizin yeni iş modelimizde de bizimle uyumlu amaçlar ile ilerleyeceğine eminiz. Paylaştığımız en önemli değerlerden biri olan müşteri odaklı iş kültürüne dayalı ilişkimizin devamını ise sabırsızlıkla bekliyoruz.’’Cushman & Wakefield | TR International Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden ise Türkiye ve gayrimenkul pazarına olan güveninin yanında Cushman & Wakefield gibi değerli bir markanın gücüne inanarak yatırım yapma kararı aldığını aktararak, "Güçlü geçmişimizden gurur duyduğumuz Cushman & Wakefield’ın Türkiye temsilcisi olarak ilişkimizi sürdürecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Son 10 yıldır ülke yöneticisi olarak gururla liderlik ettiğim bu kurumun yeni döneminde, değişen pazar şartlarına hızla ayak uydururken, hem küresel hem de yerel iş ortaklarımıza katma değer yaratmaya ve büyümeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.Bu arada, Cushman & Wakefield ticari gayrimenkul faaliyetlerine Türkiye’de ülke temsilcilik anlaşmasıyla devam edecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.