TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#tutuklandı

İLKHABER-Gazetesi - tutuklandı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, tutuklandı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Eski sevgilisi ve ağabeyine kabusu yaşatan şüpheli tutuklandı Haber

Eski sevgilisi ve ağabeyine kabusu yaşatan şüpheli tutuklandı

Olay, dün gece saatlerinde Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi’nde bulunan Emirsultan Mezarlığı mevkiinde meydana gelmişti. E.E. (25) isimli şahıs, eski kız arkadaşı Gözde İ. (26) ve ağabeyi Alperen İ. (28) ile eşinin içerisinde bulunduğu 41 NS 615 plakalı otomobile kurşun yağdırdı. Toplam 9 merminin isabet ettiği araçta bulunan Gözde İ. ve ağabeyi Alperen İ. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Otomobilin arka koltuğunda oturan Alperen İ.’nin eşi ise yara almadan kurtuldu. Yaralı şekilde otomobili acil servise sürdü: Saldırgan silah ile yakalandı İki tarafın mezarlık yakınında randevulaşarak buluştuğu ve yaşanan tartışmanın ardından şüpheli E.E.’nin bölgeden ayrıldığı esnada otomobile kurşun yağdırdığı öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında Alperen İ., yaralı şekilde otomobili Yeniket Devlet Hastanesi acil servisine kadar getirip yardım istedi. Yaralanan iki kardeş hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri olayın ardından kaçan E.E.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma neticesinde şüpheli E.E., olayı gerçekleştirdiği silah ile birlikte Karasu ilçesinde yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrasında şüpheli adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cenaze aracını cenazeyle birlikte kaçıran şahıs tutuklandı Haber

Cenaze aracını cenazeyle birlikte kaçıran şahıs tutuklandı

(İLKHABER)-İçerisinde bulunduğu cenazeyle birlikte cenaze aracını çalan ve Adıyaman’da yakalanan şahıs tutuklandı. Tutuklanan kişinin cenaze yakını olmadığı gerçeği, sorguda ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün Osmaniye Asri Mezarlık’ta defnedilmek için bekletilen Hacer K.’nin cenazesinin bulunduğu cenaze aracı, Mehmet Can K. tarafından kaçırılmış ve şahıs Osmaniye’den Adıyaman’a doğru geldiği sırada Gölbaşı Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde ilçeye bağlı Çatalağaç köyü çıkışında durdurulmuştu. Araçta bomba olma ihtimaline karşı jandarma ekiplerince kullanılan sinyal kesici ve alınan güvenlik önlemlerinin ardından bomba imha uzmanları tarafından araç incelenmişti. Ekiplerin araçta yaptığı aramalarda araç içerisinde Hacer K’.ye ait cenaze bulunmuş ve Hacer K.’nin şahsın annesi olduğu iddia edilmişti. Mehmet Can K.’nin, Hacer K.’nin oğlu olmadığı ortaya çıktı Gözaltına alınıp, Gölbaşı Jandarma Komutanlığına götürülerek sorguya alınan Mehmet Can K.’nin Hacer K.’nin oğlu olmadığı ortaya çıktı. Mehmet Can K.’nin psikolojik sorunları olduğu anlaşılırken, şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Siverek Cezaevi’ne gönderildi. Mehmet Can K. ile hiçbir yakınlığı bulunmayan Hacer K.’nin cenazesi ise yapılan işlemlerin ardından defnedilmek üzere Osmaniye’ye gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

’Depremzedeyim’ yalanıyla 13 yaşındaki bir kızı taciz etti Haber

’Depremzedeyim’ yalanıyla 13 yaşındaki bir kızı taciz etti

Olay, 24 Ekim tarihinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 13 yaşındaki kız çocuğunu takip eden F.A., okuldan eve dönen 13 yaşındaki kız çocuğunun önünü kesti. Çocukla çay içmek için 10 bin lira teklif eden adam, kız çocuğuna ‘ben depremzedeyim, babamı depremde kaybettim, psikolojim bozuk’ yalanını söyledi. KIZ ÇOCUĞUNUN EVİNE GİTTİ Çay içmeyi kabul etmeyen kız çocuğunun sonraki gün evine giden F.A. kapıyı çaldı ve “Beni emlakçı Fuat gönderdi” dedi. Bunun üzerine arkasında çocuk kilidi takılı olan kapıyı yarım açan kız çocuğu karşısında F.A.’yı görünce kapıyı kapatmak istedi. Eliyle iterek kapıyı açmaya uğraşan F.A. kilit nedeniyle kapıyı açamayınca kapıyı yüzüne kapattı. BABA VE ARKADAŞLARI TARAFINDAN DARP EDİLDİ Yüzüne kapanan kapının ardından adam evden hızlıca uzaklaştı. Kızının yaşadıklarını öğrenen baba arkadaşlarıyla beraber F.A’yı bularak boş bir araziye götürdü. Arazide baba F.A.’dan çocuğuna yaptıklarını anlatmasını istedi. Babanın sorularına cevap veren adam, yalan söyleyince baba ve arkadaşları tarafından darp edildi. HER ŞEYİ İTİRAF ETTİRDİ Kız çocuğunu takip ederek evine girmeye çalışan adamın itirafları, babanın arkadaşı tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Baba ve arkadaşlarının dövdüğü ve her şeyi itiraf ettirdiği F.A’nın polise teslim edilmeden serbest bırakıldığı öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.