TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#TV+

İLKHABER-Gazetesi - TV+ haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, TV+ haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

TV+, üniversite kampüslerine açık hava sinema keyfini taşıyor Haber

TV+, üniversite kampüslerine açık hava sinema keyfini taşıyor

Dijital içerik platformu TV+, Mayıs ayı boyunca üniversite kampüslerine açık hava sinema keyfini taşıyor. Dijital içerik platformu, 15-23 Mayıs tarihleri arasında Antalya, İzmir, Adana, Gaziantep ve Eskişehir’de son dönemin en çok konuşulan filmlerinden 'The Holdovers'ı üniversitelilerle buluşturuyor. Film ve dizilerle yıl boyu ekran tutkunlarının yanında olan TV+, eğlenceyi üniversite kampüslerine taşıyor. Dijital içerik platformu, mayıs ayı boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerindeki üniversitelerde açık hava sinema etkinliklerine başlıyor. Dijital içerik platformu, Akdeniz Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde, 2023 yılının en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Oscar ödüllü film 'The Holdovers'ı gençlerle bir araya getiriyor. Öğrencilerin, Turkcell’in iç iletişim ve iş veren markası T.Life dünyasını da deneyimleme fırsatını bulacağı etkinliklerde harika bir akşam üniversitelileri bekliyor olacak. Muhteşem performans Oscar getirdi Sinema dünyasında çarpıcı yapımlarıyla adından söz ettiren ve her yıl en iyi film kategorisinde bir aday çıkaran "Focus Features’ın yapımcılığını üstlendiği “The Holdovers”, samimi ve akıcı anlatımıyla öne çıkıyor. 96. Oscar Ödülleri'nde Da'Vine Joy Randolph’un muhteşem performansıyla “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü kazandığı “The Holdovers”, 1970 yılında geçen bir dönem filmi. Film, okul dışında bir hayatı olmayan bir öğretmen, sürekli sorun çıkaran bir öğrenci ve okulda görevli olan bir aşçının başından geçenleri anlatıyor. Açık hava sinema takvimi şöyle 15 Mayıs Çarşamba - Antalya Akdeniz Üniversitesi, 17 Mayıs Cuma - İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, 20 Mayıs Pazartesi - Adana Çukurova Üniversitesi, 21 Mayıs Salı - Gaziantep Üniversitesi, 23 Mayıs Perşembe - Eskişehir Teknik Üniversitesi.

22 Nisan 2024 TV Yayın Akışı! Bugün Hangi Diziler Var? Bugün Kanallarda Ne Var? Haber

22 Nisan 2024 TV Yayın Akışı! Bugün Hangi Diziler Var? Bugün Kanallarda Ne Var?

Bugün televizyon ekranlarında dopdolu bir yayın akışı var! TRT 1'de duygusal ve tarihi bir yolculuğa çıkarken, ATV'de gerilim dolu bir maceranın içine dalabilirsiniz. Star TV'de ise duygusal bir dramın izini sürerken, Kanal D'de komedi ve dramı bir arada bulabilirsiniz. Show TV, aksiyon dolu bir diziye ev sahipliği yaparken, Now TV'de nefes kesen bir gerilimle karşılaşabilirsiniz. TV8 ise unutulmaz bir rekabet için sizi bekliyor. Keyifli bir televizyon deneyimi için bugünün yayın akışını kaçırmayın! TRT 1 Yayın Akışı 06:40 - Benim Adım Melek 09:00 - Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu 10:30 - Alişan İle Hayata Gülümse 13:15 - Kara Ağaç Destanı 16:40 - Yerli Dizi 18:15 - Yerli Dizi 19:25 - Ana Haber 19:55 - İddiaların Aksine 20:00 - Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyübi 00:15 - Mehmed: Fetihler Sultanı ATV Yayın Akışı 06:50 - Kuruluş Osman 08:00 - Kahvaltı Haberleri 10:00 - Müge Anlı İle Tatlı Sert 13:00 - ATV Gün Ortası 14:00 - Mutfak Bahane 16:00 - Esra Erol’da 18:50 - ATV Ana Haber 20:00 - Yabancı Film Star TV Yayın Akışı 07:00 - Erkenci Kuş 09:45 - Sabahın Sultanı Seda Sayan 13:30 - Zahide Yetiş İle Yeniden Başlamak 16:15 - Söz 18:15 - Star Ana Haber 19:00 - Ömer 20:00 - Ömer Kanal D Yayın Akışı 06:45 - Küçük Ağa 09:00 - Neler Oluyor Hayatta? 11:00 - Camdaki Kız 12:30 - Arda’nın Ramazan Mutfağı 13:15 - Gelinim Mutfakta 16:00 - Arka Sokaklar 18:40 - Kanal D Ana Haber 20:00 - Yabancı Sinema 22:15 - Yabancı Sinema 00:15 - Arka Sokaklar Show TV Yayın Akışı 08:00 - Bu Sabah 10:00 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12:30 - Aslı Hünel İle Gelin Evi 15:00 - Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 18:45 - Show Ana Haber 20:00 - Yerli Dizi 23:15 - Yabancı Sinema 01:15 - Sandık Kokusu 03:45 - Yerli Sinema Emine 05:30 - Yeni Gelin Now TV Yayın Akışı 08:00 - İlker Karagöz İle Çalar Saat 10:30 - Çağla İle Yeni Bir Gün 12:00 - Fatih Savaş İle Ramazan Sohbetleri 12:45 - Sahrap Soysal İle Ramazan Sofrası 13:45 - En Hamarat Benim 16:30 - Kızıl Goncalar 19:00 - Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber 20:00 - Kızıl Goncalar 00:15 - Yabani TV8 Yayın Akışı 07:15 - 8’de Sağlık 08:30 - Aramızda Kalmasın 11:15 - Survivor All Star 2024 11:45 - Demet ve Jess’le Gel Konuşalım 14:00 - Survivor Ekstra 16:00 - Zuhal Topal’la Yemekteyiz 20:00 - Survivor All Star 2024

TV+, Giancarlo Esposito'nun başrolünde olduğu 'Parish' dizisini türk seyircisiyle buluşturdu Haber

TV+, Giancarlo Esposito'nun başrolünde olduğu 'Parish' dizisini türk seyircisiyle buluşturdu

Son yılların en başarılı dizilerinden ‘Breaking Bad’ ve ‘Better Call Saul’ hayranlarının dört gözle beklediği yeni suç draması ‘Parish’, ABD ile aynı anda TV+’ta seyirci karşısına çıktı. İlk bölümü 1 Nisan’da yayınlanan dizinin başrolünü, ‘Breaking Bad’ ve ‘Better Call Saul’ dizilerinde Gus Fring karakterini canlandıran Giancarlo Esposito üstleniyor. Her hafta yeni bölüm heyecanı BBC’de yayınlanan ‘The Driver’ dizisinden uyarlanan ‘Parish’, Primetime Emmy Ödülleri’nde beş kez aday gösterilen Giancarlo Esposito’nun canlandırdığı taksi şoförü Gray Parish etrafında şekilleniyor. Altı bölümden oluşan dizinin her bir bölümü 60 dakika sürüyor. ABD ile aynı anda her hafta yeni bir bölüm platformda yayında olacak. Suç dünyası, iç çatışmalar, hesaplaşmalar Fırtınanın harap ettiği New Orleans'ta geçen bir kentsel suç gerilim filmi olan Parish’in konusu özetle şöyle: Lüks araba servisi sahibi ve şoförü Gracian ‘Gray’ Parish (Giancarlo Esposito), borca batmış, oğlunu şiddet yüzünden kaybetmenin yasını tutan ve hayatında yeni bir amaç bulmaya çalışan bir sürücüdür. Onun bu yolculuğu bizi, AT (Zachary Momoh) ile birlikte çalışarak vahşi ve nihilist bir suç hayatına sürükler. Görünüşte dizi, çaresiz bir adamın suç hayatına geri dönmesini ve kendisini insan kaçakçılığı piyasasına ve oğlunun katilinin izine karışmış halde bulmasını anlatır. Ancak Parish, arka planda Gray'in iç çatışmasını araştırır. Yetenekli, kurnaz, emekli bir hırsız, kaçakçı ve aile babası olmak için suç dolu hayatından vazgeçmiş biri. Doğru planla, doğru konumlanmış müttefiklerle ve yeterince kurnazlıkla yenilenmiş bir amaç duygusu, ailesinin sevgisi ve oğlunun intikamını gerçekleştirerek her şeye sahip olacağına inanır. Dizi boyunca Gray, amacını yaşamanın ve ailesini yakın tutmanın tek yolunun maskesini gerçekten düşürmek olduğunu keşfeder, bu da sevdiklerinden uzak tuttuğu gerçek benliğini ortaya çıkarmak ve kucaklamaktır.

TV+, Oscar Ödüllü Filmleri vizyondan hemen sonra izleyiciyle buluşturuyor Haber

TV+, Oscar Ödüllü Filmleri vizyondan hemen sonra izleyiciyle buluşturuyor

TV+, 96. Akademi Ödül Töreni’nden Oscar’la dönen filmleri ‘Anatomy of a Fall’, ‘Holdovers’ ve gecenin güçlü aday yapımları ‘Teacher’s Lounge’ ile ‘Io Capitano’yu sinemaseverlerle buluşturuyor. Yabancı Dilde en iyi film de dahil 5 dalda adaylığı bulunan ve en iyi özgün senaryo Oscar’ını alan ‘Anatomy of a Fall’, 2023’te de Cannes’da en iyi film kategorisinde Altın palmiye ödülünü kazanmıştı. Alman yazar Sandra Hüller’in başrolde olduğu, psikolojik gerilim tarzındaki film, Fransız Alpleri’nde bir kulübede görme engelli oğullarıyla izole bir yaşam süren ailenin dramatik hikayesini konu alıyor. Film, erkeğin ölümü sonrası geçmişe uzanarak çiftin çalkantılı ilişkilerini derinlemesine inceliyor. Sinema dünyasında çarpıcı yapımlarıyla adından söz ettiren ve her yıl en iyi film kategorisinde bir aday çıkaran ‘Focus Features’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Holdovers’, en iyi filmle birlikte 5 dalda Oscar’a aday gösterildi. Da'Vine Joy Randolph’un muhteşem performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar’ı ile dönen film, samimi ve akıcı anlatımıyla öne çıkıyor. 1970 yılında geçen dönem filmi, okul dışında bir hayatı olmayan bir öğretmen, sürekli sorun çıkaran bir öğrenci ve okulda görevli olan bir aşçının başından geçenleri anlatıyor. En iyi yabancı film adayları da TV+’ta TV+, sadece Oscar ödüllü filmleri değil, dünyanın dört bir yanından yılın en iyi filmlerinin bir araya geldiği, seçkin bir koleksiyon niteliğindeki ‘yabancı dilde en iyi film’ kategorisinden de çok beğenilen yapımları ekrana taşıyor. Türk asıllı Alman yönetmen İlker Çatak’ın dram filmi ‘Teacher’s Lounge’ ise Oscar’da yabancı dilde en iyi film adayıydı. Film, matematik öğretmeni Carla Nowak’ın çalıştığı lisede yaşanan bir hırsızlık olayını araştırmasıyla gelişenleri konu ediniyor. Bir röportajında fimi yazarken çocukken kendi başına gelen bir olaydan esinlendiğini anlatan yönetmen Çatak, dikkat çekici bu yapımla öğrenci haklarını da izleyiciye hatırlatıyor. Günümüzde halen konu olmaya devam eden bir mültecilik hikayesini anlatan, İtalya yapımı ‘Io Capitano’ da yabancı dilde en iyi film adayları arasındaydı. Duygu yüklü film, hayallerini gerçekleştirmek için Senegal’den ayrılarak Avrupa’ya gitmeye çalışan iki gencin macera dolu hikayesini ele alıyor. Dünyayı keşfedip, rap yıldızı olmayı hayal eden Seydou ve Moussa’nın yolculukları boyunca karşı karşıya kaldıkları zorlu sınav etkileyici bir anlatımla gözler önüne seriliyor.

Bugün TV'de neler var? 19 Mart Salı TV yayın akışı Haber

Bugün TV'de neler var? 19 Mart Salı TV yayın akışı

İzleyiciler, 19 Mart 2024 Salı günü televizyonda yayınlanacak programları araştırmaya devam ediyor. Televizyon ekranlarında Salı akşamı yer alacak olan çeşitli diziler ve programlar izleyicilerin merak konusu haline geldi. Salı akşamını evde geçirmek isteyen izleyiciler, arama motorlarını kullanarak "Salı günü televizyonda hangi diziler var?" gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Çeşitli dizi ve program seçeneklerini gözden geçiren izleyiciler, keyifli bir TV izleme deneyimi yaşamayı hedefliyorlar. SALI TV YAYIN AKIŞI 19 Mart 2024 Salı TV yayın akışı şu şekilde yer aldı; TV8 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 07:15 8'de Sağlık 08:30 Aramızda Kalsın 11:15 Survivor All Star 2024 12:00 Demet ve Jess'le Gel Konuşalım 14:00 Survivor Ekstra 16:00 Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20:00 Survivor All Star 2024 TRT 1 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 05:38 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı 05:40 Kur'an-ı Kerim Hatm-i Şerif 06:35 Benim Adım Melek 09:00 Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu 10:30 Alişan İle Hayata Gülümse 13:15 Kara Ağaç Destanı 16:40 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 18:15 Ramazan Sevinci 19:25 Ana Haber 19:55 İddiaların Aksine 20:00 Mehmed: Fetihler Sultanı 00:15 Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu 01:20 Mehmed: Fetihler Sultanı 02:50 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 04:00 Sahur Bereketi 05:40 Kapanış STAR TV 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 07:00 Kiralık Aşk 09:45 Sabahın Sultanı Seda Sayan 13:30 Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak 16:15 Söz 18:15 Star Haber 19:00 Çok Güzel Hareketler 2 20:00 Yerli dizi tekrar/Sinema SHOW TV 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 08:00 Bu Sabah 10:00 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12:15 Aslı Hünel ile Gelin Evi 15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18.45 SHOW Ana Haber 20:00 Bahar KANAL D 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 09:00 Neler Oluyor Hayatta 11:00 Camdaki Kız 13:00 Gelinim Mutfakta 16:00 Arka Sokaklar 18:40 Arka Sokaklar 20:00 Kapımdaki Casus Kanal 7 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 06:30 Kanal 7'de Sabah 08:15 Hayat Güzeldir 09:15 Elif 11:00 Film 13:00 Film 15:00 Bahar Yeli 16:10 Kan Çiçekleri 17:50 Kanal 7 Haber Saati 18:50 Necmettin Nursaçan'la İftarSaati 20:00 Esaret 21:30 Rüzgarlı Tepe 22:45 Hz. Yusuf ATV 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 08:00 Kahvaltı Haberleri 10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert 13:00 ATV Gün Ortası 14:00 Mutfak Bahane 16:00 Esra Erol'da 19:00 atv Ana Haber 20:00 Ben Bu Cihana Sığmazam NOW/FOX TV 19 Mart 2024 Salı Yayın Akışı 07:45 Çalar Saat 10:30 Çağla ile Yeni Bir Gün 12:00 Yasak Elma 13:30 En Hamarat Benim 16:30 Yabani 19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber 20:00 Yabani

Bugün Televizyonda Neler Var? 10 Mart 2024 Pazar Ramazan Ayına Özel Tv Yayın Akışı ve Rehberi Haber

Bugün Televizyonda Neler Var? 10 Mart 2024 Pazar Ramazan Ayına Özel Tv Yayın Akışı ve Rehberi

Televizyon yayın akışı 10 Mart 2024 Pazar günü için programlar açıklandı. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, bugün televizyonda neler olduğu merak ediliyor. Popüler diziler, yarışma programlarının yanı sıra sahur ve iftar programları da bugünden itibaren yayınlanmaya başlayacak. İşte, Kanal D, Star TV, Now TV, ATV, TRT1, TV8, Show TV ve diğer kanalların yayın akışı ve televizyon rehberi: İşte 10 Mart 2024 Pazar günü televizyon yayın akışı: KANAL D: 08:30 - Konuştukça 09:30 - Set Ekstra 09:45 - Magazin D Pazar 12:45 - Evrim Akın İle Ev Gezmesi 13:45 - Arda ile Omuz Omuza 14:45 - Taş Kağıt Makas 18:30 - Kanal D Haber Hafta Sonu 20:00 - Yargı 00:15 - Taş Kağıt Makas 02:30 - Poyraz Karayel 03:45 - M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti SHOW TV: 08:00 - Cımbız Ali 10:00 - Pazar Sürprizi 13:00 - Şabaniye 15:15 - Bahar 18:25 - Hafta Sonu Ana Haber 20:00 - Kapıcılar Kralı 21:45 - Üç Kağıtçı 23:30 - Bahar 02:30 - Kızılcık Şerbeti STAR TV: 08:30 - Dr. Özgür Koldaş ile Sağlık Gündemi 09:30 - Ayrıcalıklı Rotalar 10:30 - Müge İle TV Dergisi 11:30 - Sakla Beni 13:30 - Yerli Dizi 15:30 - En Güzel Bölüm 15:45 - Ömer 18:15 - Star Haber 19:00 - Çok Güzel Hareketler 2 20:00 - Yan Oda 03:00 - Erkenci Kuş ATV: 07:30 - ATV'de Hafta Sonu 10:00 - Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet 11:30 - Dizi TV 12:30 - Aldatmak 15:50 - Ben Bu Cihana Sığmazam 19:00 - ATV Ana Haber 20:00 - Kim Milyoner Olmak İster? 00:20 - Kardeşlerim 02:43 - Hikayelerle 40 Hadis - 1. Bölüm 02:45 - Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle Sahur 05:58 - Hikayelerle 40 Hadis - 2. Bölüm   TRT 1: 08:50 - Kül Masalı 11:45 - Enine Boyuna 13:00 - Biraz Kül Biraz Duman 14:05 - Kara Ağaç Destanı 17:15 - Kod Adı Kırlangıç 19:00 - Ana Haber 20:00 - Teşkilat 23:55 - Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Yeni Sezon 01:30 - Mehmed: Fetihler Sultanı 04:15 - Sahur Bereketi NOW TV: 08:30 - Çalar Saat Hafta Sonu 11:15 - Ekonomi Arası 11:20 - Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi 12:45 - Korkma Ben Yanındayım 15:15 - Yabani 16:30 - Korkma Ben Yanındayım 19:00 - Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu 20:00 - Kirli Sepeti 00:15 - Kızıl Goncalar 03:00 - Bay Yanlış 04:00 - Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri   TV8: 08:00 - Türkiye'nin Doktorları / Yeni Bölüm 09:00 - Kırmızı Oda 10:00 - Gazete Magazin / Yeni Bölüm 14:15 - Cevap Ver Türkiye / Yeni Bölüm 16:30 - Çarkıfelek / Yeni Bölüm 20:00 - Survivor All Star 2024 / Yeni Bölüm 00:15 - Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular / Ramazan Yayın akışında bir değişiklik olduğunda güncellenecektir.

TV8,5 İle Sporun Kalbinde: Frekanslar ve Yayın Akışı Detayları Haber

TV8,5 İle Sporun Kalbinde: Frekanslar ve Yayın Akışı Detayları

TV8,5, futbolseverlerin en çok takip ettiği kanallar arasında yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nden Suudi Arabistan Pro Lig'e kadar geniş bir yelpazede maçları yayınlayan kanal, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Özellikle canlı yayınları ile adından sıkça söz ettiren TV8,5'in frekans bilgileri ve yayın akışı, spor tutkunlarının merakla araştırdığı konular arasında. İşte TV8,5'in detayları ve izleyicilerin yakından takip ettiği programları! TV8,5: UEFA Şampiyonlar Ligi ve Suudi Arabistan Pro Lig Maçlarını Canlı İzle TV8,5, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Suudi Arabistan Pro Lig maçlarını da yayınlamasıyla sporseverlerin ilgisini çekiyor. Özellikle maçlar esnasında TV8,5 canlı yayınını izlemek isteyen izleyiciler, "TV8,5 canlı izle, TV8,5 maçı şifresiz izle, TV8,5 Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle, TV8,5 nasıl izlenir?" gibi ifadelerle arama motorlarında araştırma yapıyor. İşte TV8,5'in yayın akışı, frekans bilgileri ve detaylar... TV8,5, son dönemde sunduğu çeşitli yayınlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle Avrupa maçlarını düzenli olarak yayınlayan kanal, Suudi Arabistan Pro Lig maçlarını da programına ekledi. TV8,5'in yayın akışı ve frekans bilgileri şu şekildedir: Frekans Bilgileri: Türksat 4A Uydusu  Frekans: 12346 MHz Polarizasyon: Yatay (Horizontal) Symbol Rate: 9600 Ksym/s  Fec: 3/4 Yayın Akışı: Son Karar  0 Futbol     Penaltı Noktası   Not Defteri    Maç Raporu    ve  Gool Sporseverler, TV8,5'in canlı yayınlarını kaçırmamak için bu frekans bilgilerini kullanabilirler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.