TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Tv8

İLKHABER-Gazetesi - Tv8 haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Tv8 haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Survivor All Star'da Kırmızı Takıma kaza şoku: Nagihan ve Yunus Emre kaza geçirdi! Haber

Survivor All Star'da Kırmızı Takıma kaza şoku: Nagihan ve Yunus Emre kaza geçirdi!

Survivor All Star'da heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Kırmızı Takımın ödül kazandığı bir an, beklenmedik bir olayla korku dolu anlara dönüştü. Nagihan ile Yunus Emre'nin kaza geçirdiği haberi, adanın atmosferini bir anda değiştirdi. Kırmızı Takım, kazandıkları ödülün keyfini çıkarırken, Nagihan ile Yunus Emre'nin yaşadığı kaza, herkesi derin bir endişeye sürükledi. Nagihan, kaza sonrası ölümle burun buruna geldiğini ifade ederek, yaşadığı korkuyu dile getirdi. Bu arada, dokunulmazlık oyununda yaşananlar da büyük bir merakla bekleniyordu. Farklı bir mücadeleyle geçen oyun sonucunda üçüncü eleme adayı da belli oldu. Heyecanın dorukta olduğu bu haftada, Survivor All Star izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. NAGİHAN'IN GÖZYAŞLARIYLA ANLATTIĞI KORKU DOLU ANLAR Spot: Survivor All Star'ın haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı Takım, ödülünün tadını çıkartırken Nagihan ile Yunus Emre'nin jet ski kazası adayları derinden sarsarken, Nagihan yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde anlattı. Nagihan, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle ifade etti: "Hayatımda hiç bu kadar ölümle burun buruna geldiğim olmamıştı. Hem de böyle güzel giden bir tatilde. Hani derler ya hayatın böyle film şeridi gibi gözümün önünde geçti. Sadece kızımı düşündüm ve hiçbir şey yapamadım. Çaresiz bir şekilde yaşıyor olduğuma inanmaya çalışıyorum. Yunus Emre canıma kastedercesine öyle bir hızla geliyordu ki elini gazdan çekmeyi dahi akıl edemiyor. Gazdan çekmeyi bırak fren diye hiçbir şey bilmiyor. Lütfen diyorum frene bas, dur, durdur diyorum. Benim orada yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü. Tabii ki kasıtlı yapmadı onu da biliyorum ama bu kadar acemiysen böyle bir hızla jet ski kullanılmaz. Her şey bitebilirdi. Allah beni kızıma bağışladı, sevdiklerime bağışladı." Yaşanan bu korku dolu anlar, adada gerilimi yükseltirken, izleyicileri de derinden etkiledi. Survivör All Star, bu tür olaylarla dolu bir haftaya daha şahitlik ediyor. JET SKİ KAZASINDA YUNUS EMRE'DEN İLGİNÇ İTİRAF: "BÜYÜK BİR MUCİZEYDİ" Survivor All Star'da Kırmızı Takımın yaşadığı jet ski kazası sonrasında Yunus Emre, yaşadıklarıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Kazanın ardından yaşananları paylaşan Yunus Emre, "Fren varmış orada jet skinde, ben sadece gazdan elimi çektim yalan olmasın. Öyle büyük bir kaza yaşadık ki, hiçbirimize bir şey olmaması yaradanımın bir mucizesi gibi bir şeydi" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı, Hakan'ın yaptığı hatayı duyurdu: Yarışmacılara bir de müjde verildi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar... Haber

Acun Ilıcalı, Hakan'ın yaptığı hatayı duyurdu: Yarışmacılara bir de müjde verildi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...

Survivor All Star'da heyecan giderek artıyor. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Ancak Mavi Takım'da büyük gerginlik yaşandı ve erkeklerde ilk eleme adayı da belli oldu: Hakan! Acun Ilıcalı, Hakan'ın yaptığı hatayı duyurdu ve ceza kesildi. Yarışmacılara bir de müjde verildi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar... DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı 12-6 gibi farklı bir skorla yenerek ortamı gerdi. Mavi Takım'daki Ogeday ile Begüm arasında oyunu kaybedince sözlü atışma yaşandı. Kısa süreli gerginlik yaşandı. ANKETİN SONUCU BELLİ OLDU Acun Ilıcalı Instagram sayfasından yapılan ankette hangi takımın güçlü olduğunu açıkladı. Kırmızı Takım'ın daha güçlü olduğu görüldü. Ilıcalı, seyircilere teşekkür ederek sürprizlerin devam edeceğini belirtti. HAKAN 3 ÖDÜLDEN MEN CEZASI ALDI Ilıcalı, iletişim ödülü hakkında Hakan'ı sorguladı. Hakan'ın Rio'da iletişim kurduğunu öğrenince ceza aldı. Hakan'a 2 ödülden men ve iletişim ödülünden men olmak üzere toplam 3 ödülden men cezası verildi. YARIŞMACILAR İÇİN BÜYÜK MÜJDE GELDİ Acun Ilıcalı, doktorlar eşliğinde alınan kararla yarışmacılara açlıkla ilgili daha hafif şartlar sağlanacağını açıkladı. Bu haber yarışmacılar arasında sevinçle karşılandı. SAHRA'NIN ADA'DAN AYRILMASI Ilıcalı, Sahra'nın kendi isteğiyle adadan ayrıldığını duyurdu. Sahra'nın iletişimsizlik ve problemlerden dolayı devam edemeyeceğini belirtti. İLK GİTME ADAYI HAKAN OLDU Konsey'de yapılan oylamada 7 oy çıkan Hakan 1. gitme adayı oldu. Hakan, elinden geleni yapacağını söyledi. Survivor'da heyecan dolu gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.