TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Volkan Demirel

İLKHABER-Gazetesi - Volkan Demirel haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Volkan Demirel haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Volkan Demirel'in Hatayspor'dan istifa nedeni belli oldu: Takım 5 aydır kaşar ekmek yiyormuş Haber

Volkan Demirel'in Hatayspor'dan istifa nedeni belli oldu: Takım 5 aydır kaşar ekmek yiyormuş

Süper Lig'in düşme hattındaki Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel'in istifa sebebi belli oldu. Kaleci Erce'nin, Gaziantep maçı sonrası, "Çok yalnız kaldık.  Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. Volkan hoca da bu yüzden gitti." sözleri yürek burktu. Asrın felaketinde futbolcusu Christian Atsu ve sportif direktörü Taner Savut'un yaşamını yitirmesiyle geçen sezon ligden çekilme kararı alan, bu sezona ise buruk bir şekilde başlayan Atakaş Hatayspor, iç saha maçlarını Mersin'de oynadı. Teknik Direktör Volkan Demirel'in depremde takımın başında kalıp harabeye dönen kentten ayrılmayarak büyük bir fedakârlık örneği gösterdiği Hatayspor, depremzede Hatay halkına ve taraftarlarına umut kaynağı oldu. Ancak ligde düşme tehlikesine giren Hatayspor'da Volkan Demirel ayrılığı yaşandı. Volkan Demirel'in yerine Özhan Pulat göreve başladı. TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattına gerileyen Hatayspor, Özhan Pulat yönetiminde yine düşme hattında olan ve bir puanla bir üst sırada yer alan Gaziantep'in konuğu oldu. Hatay için hayati önem taşıyan maçta puanlar paylaşıldı. Atakaş Hatayspor'un tecrübeli kalecisi Erce Kardeşler, 1-1 beraberlik ile tamamladıkları Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hatayspor'un yaşadığı zorluklara değinen Erce Kardeşler Hatayspor halkı için savaştıklarını söyledi. Erce Kardeşler şunları kaydetti: "Geçtiğimiz günlerde Volkan hoca bıraktı.  Gerçekten biz sezon başından beri çok yalnız kaldık, yalnız bırakıldık. Sahamız, tesisimiz ve paramız olmadı.  Bazen bize kızıyorlar ama ben hayatımda böyle karakterli bir oyuncu grubuyla çalışmadım. Hepsiyle teker teker gurur duyuyorum ve çünkü gerçekten o kadar çok imkansızlık var ki. Ben 30 yaşındayım, 10-11 yıldır futbol oynuyorum. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?. 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Belki bu konuşmamdan sonra insanlar sahip çıkar... Volkan hoca da bu yüzden gitti, yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Yeri geldi baba oldu, abi oldu. Biz şu an burada bu sahaya çıkabiliyorsak Volkan Demirel sayesindedir. Hocalığı beni ilgilendirmez ama ne zaman bir abi olarak başı dara düşse koşarak düşünmeden giderim çünkü o bize aynısını yaptı. İnsanlar depremi çok çabuk unuttu ama 1-1.5 yıl önce çok kayıp verdik. Söylemek istediklerim bu kadar, inşallah insanlar Hatayspor'a sahip çıkar."

Galatasaray, Hatayspor'u RAMS Park'ta ağırlıyor: Maç ne zaman ve hangi kanalda? Haber

Galatasaray, Hatayspor'u RAMS Park'ta ağırlıyor: Maç ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig'in heyecanı, Galatasaray'ın evinde Hatayspor'u konuk etmesiyle devam ediyor. RAMS Park'ta oynanacak olan bu mücadelede Galatasaray, evindeki üstünlüğünü sürdürmek ve zirve yarışında hata yapmamak için sahaya çıkacak. Hatayspor ise deplasmanda zorlu bir mücadeleye hazırlanırken, puan veya puanlarla dönerek ligdeki konumunu iyileştirmeyi amaçlıyor. Galatasaray, ligdeki 15 ev maçını da kazanarak etkileyici bir performans sergiliyor. Bu mücadelede de aynı başarıyı sürdürmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, üç puanı alarak zirve yarışında önemli bir adım atmayı planlıyor. Ancak Hatayspor da kolay lokma olmayacak. Volkan Demirel yönetiminde deplasmanda sadece iki galibiyeti bulunan Hatayspor, bu maçtan da en iyi sonucu alarak ligdeki konumunu güçlendirmek istiyor. Hatayspor - Galartasaray maçı ne zaman? Maç, 2 Mart Salı günü saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Hakem Ali Şansalan'ın yöneteceği mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak. Muhtemel 11'ler ise şu şekilde: Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, K. Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi Hatayspor: Erce, Kerim, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Rivas, Rui Pedro, Bashiru, Doğukan, Strandberg Galatasaray ligde oynadığı 30 maçın 26'sını kazanırken 3 maçta beraberlikle ayrıldı. Tek yenilgisini Hatayspor'a karşı alan sarı-kırmızılılar, 81 puanla zirvede yer alıyor. Hatayspor ise ligde 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 33 puanla 15. sırada bulunuyor. Avrupa Basınından İlginç Tahmin: Galatasaray, Hatayspor Maçının Favorisi Galatasaray, bu akşam Atakaş Hatayspor'u konuk edeceği Süper Lig'in 31. haftasında Avrupa basınının dikkatini çekti. Futbol dünyasının en popüler sitelerinden biri olan Euro Club Index, Galatasaray'ın bu maçtaki galibiyet şansını %90 olarak değerlendiriyor. Avrupa'da oynanacak tüm maçların favori oranlarının açıklanmasının ardından Galatasaray, zirvedeki yerini alarak dikkatleri üzerine çekti. Hatayspor'a yalnızca %2 şans veren Euro Club Index, Galatasaray'ın bu maçı kazanmasına %90'dan daha yüksek bir oran tahmin ediyor. Galatasaray'ın %90'lık bu oranı, Avrupa'da en favori maç olarak öne çıkıyor. Bu ilginç tahmin, Galatasaray'ın Süper Lig'deki performansının yanı sıra uluslararası arenada da dikkat çektiğini gösteriyor. Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Hatayspor maçı, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak gibi görünüyor. Galatasaray'ın favori olarak gösterilmesi, maçın ne kadar çekişmeli geçeceği konusunda merak uyandırıyor. Galatasaray'ın galibiyetiyle Okan Buruk tarihe geçebilir Galatasaray'ın Hatayspor'u yenmesi halinde Okan Buruk müthiş bir başarıya imza atacak. İç sahada üst üste 18. zaferini kutlayacak sarı-kırmızılılarda rekor güncellenerek Lucescu'dan Okan Buruk'a geçecek.

Volkan Demirel: 1 Puan Almak İyi Gözükebilir Ama Mutlu Değilim Haber

Volkan Demirel: 1 Puan Almak İyi Gözükebilir Ama Mutlu Değilim

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Hatayspor deplasmanda karşılaştığı Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deplasmanda 1 puanın iyi görülebileceğini ancak kendisinin mutlu olmadığını ifade ederek, "Öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum. Yüksek tempoda geçen bir maç oldu. İlk 15 dakika daha iyi oynayan taraf bizdik. İlk dakikalarda gelen gol ile öz güvenimiz geldi. Ama daha sonra Kayserispor’un oyununu oynaması başladı. Bunun akabinde 3 pozisyon buldular ve akabinde beraberlik golünü bulmayı bildiler. Biz de biraz daha skoru koruma düşüncesi ile biraz daha öz güveni sağlayamadık. Buradan kazanarak ayrılmak daha iyi olurdu. İlk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü kurma adına 4 değişiklik birden yaptık. Kırmızı kart pozisyonu oldu, bu pozisyondan sonra aslında maç bizim için tekrar başlaması gerekiyordu. Bazı yaptığımız bireysel hatalarda Kayserispor belki ikinci golü atabilirdi. Şunu söyleyebilirim; bugün 1 puan aldık. Bakıldığında çok ciddi bir deplasmandan 1 puan almak iyi gözükebilir ama hem alınan skordan hem de oyundan mutlu değilim. 3 puan almamız gerekiyordu. Çünkü biz 10 haftayı final haftası olarak düşünüyoruz artık. Bu hafta final anlamında birinci sınavımızdı, ne geçtik ne de kaldık. Şimdi önümüzde Samsunspor maçı var, çok önemli final niteliğinde. İnşallah sahamızda kazanarak milli takım arasına gireceğiz" diye konuştu.

Volkan Demirel, Hataylı öğrencilerin yaptığı tekneyi ziyaret etti Haber

Volkan Demirel, Hataylı öğrencilerin yaptığı tekneyi ziyaret etti

17 Şubat’ta kapılarını açan Bosphorus Boat Show Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı’nda; Türkiye ve dünyanın en önemli markalarının son model tekne ve yatları sergilenmeye devam ediyor. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği desteği ile GİSBİR’in ana sponsorluğunda, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) tarafından ED Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen fuarda; değerleri 50 bin TL ile 150 milyon TL arasında değişen tekne ve ürünler, deniz severlerle buluşuyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde 24 Şubat’a kadar devam edecek olan fuarda, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği’nin (YATED) destek verdiği Hatay İskenderun’daki Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı tekneyi, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ziyaret etti. Volkan Demirel’e YATED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu eşlik etti. Tüm Türkiye’yi derinden yaralayan 6 Şubat depremleri ve sonrasında bölge halkı için Volkan Demirel’in gösterdiği çabanın unutulmaz olduğuna dikkat çeken YATED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, Hatay için mücadele eden Volkan Demirel’in fuara yapmış olduğu ziyaretin çok anlamlı olduğunun altını çizdi. YATED olarak yaşanan felaketin ardından Hatay İskenderun’daki Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iş birliğine gittiklerini hatırlatan Murat Bekiroğlu, YATED üyelerinin okula ve öğrencilerine destek olmaya devam edeceğini belirtti. Bosphorus Boat Show Hakkında İstanbul’da karada düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük fuarı olan Bosphorus Boat Show; T.C. Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği desteği ile GİSBİR’in ana sponsorluğunda gerçekleşiyor. Medya sponsorluğunu Kral Pop Radyo’nun, gayrimenkul sponsorluğunu Northernland’in ve otomotiv sponsorluğunu Borusan Oto’nun üstlendiği etkinlik, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) tarafından ED Fuarcılık iş birliğiyle düzenleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.