#Yusuf Ramazan Saygılı

İLKHABER-Gazetesi - Yusuf Ramazan Saygılı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yusuf Ramazan Saygılı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Yusuf Ramazan Saygılı Kızılay Genel Sekreterliği’ne atandı Haber

Yusuf Ramazan Saygılı Kızılay Genel Sekreterliği’ne atandı

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ramazan Saygılı, Kızılay’ın 103. Genel Kurulu’nda Genel Sekreterlik görevine getirildi. Saygılı'nın genel sekreterlik görevine getirilmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Saygılı’yı tebrik etti. Sarıeroğlu, "Kızılay’ın 103. Genel Kurulu’nda Genel Sekreter görevi alan Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Sayın Yusuf Ramazan Saygılı’yı tebrik ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu. Ramazan Saygılı Kimdir? Yusuf Ramazan Saygılı, 1963 yılında Adana ili Saimbeyli ilçesinde dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İşletme Fakültesi’nde tamamlamış, yüksek lisansını ise Çukurova Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünde yapmıştır. Saygılı, 37 yıldır kendi kurduğu şirketleri başarıyla yönetmektedir. MÜSİAD Adana Şubesi'nin kuruluşunda yer alan ve çeşitli kademelerinde görev alan Saygılı, aynı zamanda siyasi kariyerinde de önemli adımlar atmıştır. 2011 yılında Türkiye Kızılay Derneği Adana Şube Başkanlığı'na seçilen Saygılı, 2012 yılında Adana'da gerçekleştirilen kan bağışı seferberliği ile Türkiye'nin kan bağışı rekorunu kırmış, bu başarıyla Adana'yı ülkenin önde gelen bağışçı illerinden biri yapmıştır. Saygılı, Adana'nın sivil toplum faaliyetlerinde de önemli katkılar sağlamış, kadim medeniyet yürüyüşünün her zaman önemli bir parçası olmuştur. Evli ve dört çocuk babası olan Saygılı, aynı zamanda dört torun sahibidir.

Saygılı: “Güneş batmayan bir iyilik hareketinin mensuplarıyız” Haber

Saygılı: “Güneş batmayan bir iyilik hareketinin mensuplarıyız”

AYDIN GÖKÇEOĞLU (İLKHABER)- Türk Kızılay'ın düzenlediği Kızılay Gençlik Kampı, Kamu Denetçiliği Kurumu ile işbirliği kapsamında gerçekleşti. Heybeliada'da gerçekleşen kampın açılışında konuşan Türk Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ramazan Saygılı, kadim medeniyet kodlarından ilham aldıklarını ve her gün canlı operasyonları yöneten bir iyilik kurumunun mensupları olduklarını ifade etti. Saygılı, Türkiye'nin dört bir yanında kan topladıklarını ve 1156 hastanede kan ihtiyacı olanlara yardım ettiklerini belirtti. Ayrıca, Türk Kızılay'ın dünya genelinde 59 farklı noktada operasyon yürüttüğünü ve "güneş batmayan bir iyilik hareketinin mensupları" olduklarını vurguladı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç da Türkiye'nin gelecekte bölgesindeki barışın teminatı olacağını belirtti. Şeyh Edebali'nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözünü hatırlatan Malkoç, Kızılay ve Kamu Denetçiliği Kurumu'nun birlikte ilerlediğini ifade ederek gençlere önemli bir mesaj verdi. Aynı zamanda, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı sıkıntılara da değinen Malkoç, gençlerin ülkeyi daha iyi bir noktaya taşıyacaklarına inandığını dile getirdi. Kızılay Gençlik Kampı'na Türkiye'nin farklı illerindeki 50 üniversitenin ombudsmanlık öğrenci kulüplerinin temsilcileri katıldı. Kampta gençler, bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere katılacak ve insani yardım konularında bilgi edinecekler. Ayrıca, bu tür organizasyonlar gençlerin toplumsal sorumluluk duygusunu geliştirmelerine yardımcı olacak.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.