TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haydi çocuklar Kur’an öğrenmeye

Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kursları başladı. Kurslarda ahlaki değerler, kardeşlik, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik konularının da işleneceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bütün çocukları Kur’an-ı Kerim öğrenmeye davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2019 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2019 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Haydi çocuklar Kur’an öğrenmeye

ADANA(İLKHABER)-Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kursları başladı. Kurslarda ahlaki değerler, kardeşlik, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik konularının da işleneceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bütün çocukları Kur’an-ı Kerim öğrenmeye davet etti.

Yüreğir Belediyesi’nin Yüreğir İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlediği Yaz Kur’an Kursları tüm kültürevlerinde başladı. Hafta içi her gün 09.00 ile 12.00 saatleri arasında verilen kurslara 7 yaş üzeri çocuklar katılabiliyor.

Yüreğirli çocukları Kur’an-ı Kerim öğrenmeye davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “En değerli varlıklarımız, geleceğimiz çocuklarımızdır. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras iyi bir ahlak ve Allah sevgisidir. Sosyal, kültürel, sportif ve eğitsel faaliyetlerin sürdürüldüğü tüm kültürevlerimizde Yaz Kur’an Kurslarımızı da başlattık. Kurslarımızda ahlaki değerler, kardeşlik, vatan sevgisi, birlik beraberlik konularına da ağırlık vereceğiz.

Yavrularımız kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i yüzünden okumayı öğrenecek, belirli sureleri ezberleyecek, peygamberimiz Hz. Muhammed'in örnek hayatı ve Kur'an-ı Kerim'in genel muhtevası hakkında bilgiler edinecekler. Çocuklarımızın oyun, eğlence havası içinde, sıkılmadan, bunalmadan ve bıkmadan kursumuzu tamamlamalarını önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kurslarına katılan çocuklar düzenlenen çeşitli etkinliklerle de eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.