TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedef..

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2023 16:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2023 16:11

Adana Demirspor, geçtiğimi sezon fırtına gibi estiği Süper Lig’de adeta fırtına gibi esti ancak ilk 4 hedefini kıl payı kaçırdı. Özellikle son maçlardaki puan kayıpları, hedefini şaşırttı. Bence avanta kayıplardı. Bu sezon yine fırtına gibi ve hatta bence daha iyi gibi görünüyor. Bazen inişli-çıkışlı bir grafik görüyoruz ama daha istikrarlı gibi.. Umarız bu sezon hedefi tuttururuz.

Hedef yine ilk 4 ve Avrupa.. Şu ana kadar 24 hafta geride kaldı ve sıralamada 43 puanla 4.ncü sırada yer alıyoruz. Bu şekilde devam edersek hedef tutacak. Aslında şuanda en azından 2-3 gibi bir sıralamada olmamız gerekiyordu ama bazı maçlarda hakemlerin gazabına uğradı, bazen ise kendi..

Basit, rahatlıkla alması gereken maçlardan puan kayıpları yaşadı. Yoksa bence zirvede yer alacak bir ekiptir ekibimiz. Sonuçta yapacak bir şey yok. Geride kaldı ve bundan sonrasına bakmak lazım. Artık kalan maçlardan maksimum puanları alıp, ilk 4 ve Avrupa hedefine gitmek gerekir.

Ekibimiz geçtiğimiz hafta Hatayspor ile maçı vardı ve Hata ekibi deprem nedeniyle ligden çekildiğinden 3 puan cepte.. Aynı şekilde 28.hafta Gaziantep maçı var ve onlar da ligden çekildikleri için o maçta da 3 puan cepte.. Yani kaldı 14 hafta bunun biri garanti, kalan maçlardan da maksimum puanlar alıp hedefi tutturmak lazım.

Bu haftaya baktığımızda ise zorlu Trabzonspor deplasmanı var. Ancak rakip son haftalarda puan kayılar yaşıyor ve moralsiz. Bunu fırsata çevirebilirsek bence galibiyet zor değil. Umarı 3 puanı alır döneriz.

Evet! Hedefe doru adım adım ilerliyoruz. Geçtiğimiz sezon kaçırdığımız hedefimiz, bu sezon enden olmasın!

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.