TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedef Avrupa

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2023 16:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.05.2023 16:55

Adana Demirspor, önemli bir engeli daha geride bıraktı. Ligin 33. haftasında konuk ettiği Alanya ekibini 4-2 gibi bir skorla geçerek, Avrupa hedefi yolunda bir 3 puan daha aldı. Bu galibiyet, hem Avrupa yolunda önemli bir adım, hem de yeni rekorlara bir yenisi daha eklendi.

Sezon başından bu yana evinde yenilmeme rekoru 17 maça çıkarken, bu sezon toplanan 60 puan da aynı şekilde bir rekor..  Heyecanımız dorukta.. Alanya engelini de kayıpsız geçerek kaldı 5 haftamız.  Bu sezon çok iyi, çok farklıyız.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki kıyasına yarışta bizde varız. Tabi önceliğimiz geçtiğimiz sezon az bir farkla kaçırdığımız Avrupa hayalimizi, ilk 4’te yer alarak bu sezon gerçekleştirmek. Ancak ilk 3’e de hayır demeyiz. Rakiplerin puan kaybetmesini bekliyoruz.

Adana Demirspor’umuzun gidişatı gayet güzel ve herkes tarafından takdir ediliyor. Şu ana kadar 60 puanı topladık. Kaldı 5 hafta, yani 15 puan daha bizi bekliyor. Sonrasında ise gelsin Avrupa diyeceğiz inşallah.

Evet! Hedef Avrupa ve şimdi yolumuzda Karagümrük, Beşiktaş, İstanbulspor, Başakşehir ve Ankaragücü maçları kaldı. Evimizde yani iç sahada Beşiktaş ve Başakşehir’i ağırlayacağız. Diğer maçlar deplasmanda.. Bunlardan Başakşehir ve Beşiktaş maçları zorlu geçecektir.

Ve hatta kalan bu 5 hafta sezonun en zorlu ve keyifli haftaları olacaktır diye düşünüyorum. Adana Demirspor’umuza sonuna kadar güveniyor ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Kaliteli bir ekibimiz var ve ligde kalan 5 haftadan azami puanları alıp Avrupa hayalimizi gerçekleştireceğiz.

Evet! Avrupa hayalimize çok yakınız. Kaldı son 5 haftamız. Bundan sonra  her maç bizim için final niteliğinde ve hayalimize giden önemli bir adım olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.