TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedefe bir adım daha

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2023 12:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 12:29

Süper Lig’de son 5 haftaya gelindi ve bununla beraber heyecan dorukta.. Artık zorlu bir dönemece girdik. Kalan 5 haftalık süreçte kıyasına bir yarışa tanık olacağız gibi görünüyor. Zirvedekilerin Avrupa yarışı, alt sıralarda ise düşme hattından uzaklaşma çabası..

Ligin flaş ekiplerinden kentimizin önemli ekibi Adana Demirspor, bu zorlu mücadelede gayet iyi bir grafik ile kendini hissettiriyor. Ve bununla beraber Avrupa hedefine de emin adımlarla ilerliyor. Şimdi önlerinde kaldı son 5 hafta..

İlki bugün Karagümrük deplasmanı, sonrasında evimizde Beşiktaş, daha sonra İstanbulspor, 37. hafta Başakşehir ve son hafta MKE Ankaragücü.. Yani kalan son 5 haftanın 4’ü İstanbul ekipleri, sonuncusu da başkent ekibi..

Aslında kritik bir dönemece girdik. Dikkat ederseniz her maç da zorlu.. Tabi biz de zoru seven bir ekibiz. Biz değil, onlar bizden korksun.. Süper lig'e damgasını vuran bir ekip olarak kalan maçlardan da alnımızın akıyla çıkıp, Avrupa hayalimizi gerçekleştireceğiz.

Zirvede Galatasaray, ardından Fenerbahçe gelmekte, sonrasında ise Beşiktaş.. Aradaki puan farkı az.. Onlara yakın olarak da Adana Demirsporumuz.. Yani kentimizin güzide ekibi bu zorlu yarışta başarısıyla ben de varım diyor. Ve sonuna kadar devam edecek.

Sonuçta Avrupa hayalimiz var ve bu sezon gerçekleştirme niyetimiz var. Puan durumuna baktığımızda avantajlıyız.

Evet! Ligde kaldı son 5 hafta ve her maçımız bizi hedefimize bir adım daha yaklaştıracak. Bu hafta Fatih Karagümrük’teyiz. Temennimiz maçı alıp hedefimize bir adım daha yaklaşmak.. Sezon sonunda da hedefimize ulaşıp, Avrupa’da boy göstermek istiyoruz. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.