TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedefe ramak kaldı

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2023 18:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 18:58

Heyecan dorukta.. Süper Lig’de kaldı son 6 hafta ve bu kalan haftalar çok şeyi değiştirecek gibi gözüküyor. Sezon sonuna doğru atılan her adım, öncekilerden daha heyecanlı ve hatta daha keyifli geçiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki kıyasına yarış, alt sıralarda da başka şekilde devam ediyor. Tabi sadece bunlarla da sınırlı değil.. Avrupa kupaları için de bir mücadele söz konusu.. Geçtiğimiz sezon Avrupa hayalini az bir farkla kaçıran Adana Demirspor, kesinlikle Avrupa’ya gitmek istiyor.

Adana Demirspor’umuz için şuan itibariyle gidişat gayet iyi.. Ancak bundan sonrası da çok önemli.. Çünkü geriden gelen Başakşehir, Trabzon ve Konya ekibi de aynı hedef peşinde.. O nedenle kalan 6 haftanın da önemi çok ve puan kaybı yaşamadığı müddetçe, hedeften şaşamayacaktır diye düşünüyorum.

Adana ekibimiz aslında ligde 3. olma şansına daha sahip.. Sonuçta şimdi 57 puanları var ve zirveye dahi yakın.. Ayrıca zirve hesabı yapan ekiplerin daha zorlu maçları var. Onların yaşayacağı kayıp, bizim işimize yarayacak.

Bizim evimizde oynayacağımız 3 maçı rahat geçip, kalan 3 deplasman maçından da minimum kayıp ile geçmemiz gerekir. Sonra gelsin Avrupa.. Ve bu hafta yarın Alanya ekibiyle kendi evimizde oynayacağız. Maç saati de 21.00’e alındı. Yani bence taraftarımız hınca hınç dolduracaktır ve ekibimiz de bu desteği karşılıksız bırakmayacaktır.

Evet! Ligde zon6 maç ve her maça birbirinden heyecanlı geçecek.. Avrupa hayalimiz var. Bu zorlu ve heyecanlı yolda hedefimize ramak kaldı. Adana Demirspor’umuz hedefe her hafta bir adım daha yaklaşıyor. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.