TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Heyecan kaldığı yerden

Yazının Giriş Tarihi: 15.12.2022 19:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.12.2022 19:36

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’de yaklaşık bir ay gibi bir süre ara verildi. Bu arada ekipler dinlendi, daha fazla çalışma zamanı buldu, sakatlıklar düzeldi vs… Bir bakıma yenilenme fırsatı buldu ekipler.. Artık bir aylık aradan sonra futbolda heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Ayrıca bu sezon devre arası da olmayacak. Çünkü kupa nedeniyle verilen ara, devre arası sayılacak. Süper Lig’de sezon Mayıs 2023 tarihinde sona erecek. Bu sezon 16, 17 ve 22. Hafta müsabakaları da hafta içi oynanacak. Hal böyle olunca bundan sonrası biraz uzun olacak. Yani yorucu bir dönem ekipleri bekliyor. Başarılar diliyoruz.

Adana’mızın köklü ekibi Adana Demirspor Süper Lig’de şimdilik iyi bir grafik çiziyor ve devamını ve hata daha iyisini bekliyoruz. Ve eminiz ki daha iyisini yapacaklardır. Ekibimiz şuanda 3’üncü sırada yer alıyor. Galatasaray ile 3, lider Fenerbahçe ile 5 puan farkı bulunuyor. Tabi bu farklar çok değil, rahatlıkla kapanabilir.

Kaldı 24 hafta, birinde BAY geçilecek yani 23 maç var. Her maç daha mücadeleci, daha zorlu ve daha keyifli geçecektir. Zaten Adana ilimiz ekibimizi çok seviyor. Sadece Adana değil tabi, diğer illerden ve hatta yurt dışından dahi çok seveni, taraftarı var. Onlar da bu sevginin karşılığını futboluyla veriyor.

Evet! Bir aylık aranın ardından Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam edecek. Kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor’umuza başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.