TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hint keneviriyle tedavi oluyormuş!

Adana’da 60 yaşındaki Hasbi S., portakal bahçesinde ‘Hint keneviri’ yetiştirmeye başladı. Bitkilerin boyu 2.5 metreye kadar ulaşıp, mahallelinin de dikkatini çekince polise ihbar yapıldı. Ekipler, söz konusu bahçeye şok bir baskın düzenleyip, 70 kök Hint kenevirini topraktan söküp imha etti. Gözaltına alınan Hasbi S., “Ben şeker hastasıyım. Esrarın, bu hastalığa iyi geldiğini öğrenince arkadaşımdan bir avuç tohum alıp, bahçeye ektim. Kullandığım esrar hastalığıma iyi geldi” dedi; ‘ev hapsi cezası’ aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hint keneviriyle tedavi oluyormuş!

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) - Adana’da 60 yaşındaki Hasbi S., kendisine ait olan portakal bahçesine Hint keneviri ekip, bitkiler için özel bir sulama sistemi yaptı. Kenevir yetişip, boyu da 2.5 metreye kadar ulaşınca mahalle sakinlerinin dikkatini çekti, polise ihbar edildi. Ekipler, bahçedeki 70 kök Hint kenevirlerini topraktan güçlükle söküp imha etti. Gözaltına alınan Hasbi S.’, “Ben şeker hastasıyım. Esrarın bu hastalığa iyi geldiğini öğrenince arkadaşımdan bir avuç tohum alıp ektim. Kullandığım esrar hastalığıma iyi geldi” diye kendini savundu.

POLİS GÜÇLÜKLE SÖKTÜ

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Yalmanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Hasbi S.’ye ait olan portakal bahçesinde boyu 2.5 metreye kadar ulaşan bitkilerin, ‘Hint keneviri’ olduğunu fark eden mahalleli, durumu polise ihbar etti. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, söz konusu adrese şok bir baskın düzenleyip, portakal ağaçları arasındaki 70 kök Hint kenevirini topraktan güçlükle söküp imha etti.

HASTALIĞINA İYİ GELMİŞ!

Gözaltına alınan Hasbi S.’nin, söz konusu bitkiler için bahçeye özel bir sulama sistemi kurduğu da görüldü. Emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları kabul eden zanlı, savunmasıyla dikkat çekti. Kendisinin ‘şeker hastası’ olduğunu anlatan Hasbi S., “Televizyonda ünlü bir doktorun, esrarın şeker hastalığına iyi geldiğini söyledi. Ben de bundan etkilenip, arkadaşımdan bir avuç tohum alarak, bitkiyi bahçeme ektim. Kullandığım esrarla hastalığım da iyileşti” dedi. Hasbi S., ‘ev hapsi cezası’ aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.