TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki maç iki galibiyet olsun

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2022 17:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2022 17:29

TFF 1. Ligde bugün oynanacak maçlarında ardından sezonun devre arasına girilecek. Yani bu hafta devrenin son maçları.. TFF 1. Ligi 2022-2023 sezonu ilk devresi bugün oynanacak maçlarla sona erecek ve 15 Ocak 2023'te sezonun ikinci devresi başlayacak, 14 Mayıs 2023 haftasında oynanacak maçlarla da sezon sona erecek.

Süper Lig ise Dünya Kupası nedeniyle verilen uzun bir aranın ardından bu hafta yeniden başladı. Tabi ara uzun olunca bu sezon devre arası olmayacak. Ayrıca bazı hafta içlerinde de maçlar olacak. Yani kalan dönem hem uzun, hem de yoğun geçecek.

Kentimizin güzide ekiplerinde Adana Demirspor, Süper Lig’de güzel işler yapıyor ve şuan puan sıralamasında üçüncü.. Tabi hedef sezon sonu ilk 4 ve Avrupa.. Umarız gerçekleşir. İyi bir kadro, teknik heyet ve takımının yanında devam yer alan taraftarları.. Başarı elbet gelecektir..

Bu hafta kendi evlerinde Karagümrük ekibini konuk edecekler. Uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşacaklar. Maç saat 13.30’da yani güzel bir zaman bence.. Adana’da öğle saatlerinde müthiş bir hava vardır ve bu aralara gayet güzel havalar var. Bu güzel havada ekibimiz 3 puanı alıp zirve yolunda emin adımlarla ilerleyecektir diye düşünüyorum.

Diğer bir ekibimiz de Adanaspor.. Birinci ligde yer almaktalar ama maalesef son yıllarda hiç şansları iyi gitmiyor. 3-4 sezon yaşadıkları sıkıntı, bu sezonda da var. Ve hatta daha kötüsü olmaz umarım. Bugün birinci ligde alt sıralarda Gençlerbirliği, Denizli, Altınordu ve Malatya sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Adanaspor da onlardan çok iyi bir yerde değil.. Sadece bir üstte yer alıyor ve aynı sıkıntı onlarda da var. Şimdi Kemal Kılıç ekibin başına getirildi ve bakalım bir değişim olacak mı? Umarız iyi olur.

Bugün sezonun ilk devre son maçına çıkacaklar ve rakip zorlu Samsunspor.. Hem maç deplasmanda.. Ligde tam 8 maçtır yenilmiyorlar. Yani zorlu bir deplasman Adanaspor’u bekliyor. Temennimiz oradan puanla dönmeleri ve devre arasına moralli girmeleri..

Evet! Bugün kentimizin iki ekibinin de aynı gün maçları var. Biri içerde, diğeri deplasmanda.. Biri 13.30’da, diğeri 19.00’da. Her ikisine de başarılar diliyoruz. İki maç, ik galibiyet bekliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.