TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkinci devre

Yazının Giriş Tarihi: 11.01.2023 18:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 18:56

TFF 1. Ligde ikinci devre bu hafta oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Lig başlayacak ama transfer dönemi 12 Ocak itibariyle başlayacak. Hal böyle olunca doğal olarak ekipler mevcut kadrolarıyla bu haftayı geçirecek..

Yeni transferlerin alınması, lisans çıkarılması ve ekibe uyum sağlaması vs. iş muhtemelen biraz uzayacaktır. O bakımdan yeni isimlerin yetiştirilmesi en erken önümüzdeki hafta olur. Verim alınması ise birkaç haftayı bulur.

Bu sezonun ilk devresinde sadece 18 puan toplayan kentimizin güzide ekibi Adanaspor’dan ikinci sezon iyi bir grafik bekliyoruz. Çünkü şuan kötü bir yerdeler ve bundan sonra işleri daha zor olacaktır. İkinci devre hem maçlar daha zorlu geçecek, hem de her puanın önemi daha da büyük olacaktır.

Ligin ilk yarısında çok geride kalan Adanaspor’un, ikinci sezonda daha iyi olmaktan başka çaresi yok. Şimdiden iyi transferler yapması ve hatta acilen alması gerekir ki, takıma uyum sağlayıp artık bir seri ile üst sıralara çıkması gerekiyor.

Evet! İkinci devre başlıyor ve bundan sonra daha zorlu bir dönem başlıyor. İlk devre istediğini alamayan Adanaspor’umuzun, ikinci devre daha iyi olmasını bekliyor ve temenni ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.