TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlçelerde Karaca rüzgarı

İYİ Parti Adana Milletvekili aday Adayı Uzm. Dr. Şükrü Karaca, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken partisinin ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde ilgiyle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2023 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İlçelerde Karaca rüzgarı

AYDIN GÖKÇEOĞLU - Özel Haber

ADANA (İLKHABER) - İYİ Parti Adana Milletvekili aday Adayı Uzm. Dr. Şükrü Karaca, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken partisinin ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde ilgiyle karşılandı.

KOZAN’DA ESKİ HASTALARI PARTİYE ÜYE OLDU

Uzm. Dr. Şükrü Karaca, İYİ Parti Kozan ilçe başkanlığı ziyaretinde Başkan Veysel Sırkıntı, yönetim ve partililer tarafından misafir edildi. Kozan’da 2013-2018 yılları arasında özel Kalepark hastanesinde kurucu ortak olarak çalışan Karaca’yı gören eski hastaları partiye üye olmak için ilçe başkanlığına geldi ve rozetlerini Karaca taktı.

İMAMOĞLU’NDA SICAK KARŞILAMA

İYİ Parti Adana Milletvekili aday Adayı Uzm. Dr. Şükrü Karaca, İmamoğlu ilçe başkanlığını ziyaretinde yakın ilgilerini esirgemeyen İlçe başkanı Hüseyin Bargözü ve partililere teşekkür etti.

SARIÇAM’DA GÜZEL SOHBET

Uzm. Dr. Şükrü Karaca, Sarıçam İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahmet Köse ile teşkilat üyeleri Karaca’yı sıcak karşıladı.

KARACA, TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Adana Milletvekili aday Adayı Uzm. Dr. Şükrü Karaca, Sarıçam, İmamoğlu ve Kozan, ilçe teşkilatlarında partililer ile bir araya gelip fikir alış verişinde bulundu. Karaca, “Yakın ilgi gösteren ilçe başkanlarımıza, yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.