TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnci Yüreğirlileri dinledi

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Yüreğir İlçesi’nde muhtar, çitçi ve esnaflarla bir araya geldi. Kentin genel güvenliği ve asayiş konularına hassasiyetle yaklaşan Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle, mahalle, gezen, esnaflarla, mahallelilerle, gençler ve çocuklarla bir araya gelen İnci, sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyor

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İnci Yüreğirlileri dinledi

İbrahim BAYSAL/ ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER) - Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Yüreğir İlçesi’nde muhtar, çitçi ve esnaflarla bir araya geldi.

Kentin genel güvenliği ve asayiş konularına hassasiyetle yaklaşan Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle, mahalle, gezen, esnaflarla, mahallelilerle, gençler ve çocuklarla bir araya gelen İnci, sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyor.

Son olarak Yüreğir İlçesi’nde çalışmalar gerçekleştiren İnci, mahalle muhtarları, çiftçiler ve esnaflarla bir araya geldi. Havutlu Mahalle Muhtarlığında gerçekleşen toplantıda ilçenin genel güvenlik ve asayiş konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mahallelerin durumlarını muhtarlardan dinleyen İnci, çözüm önerileri konusunda fikir paylaşımı gerçekleştirdi. Çiftçiler ve esnafları da dinleyen İnci, yaşadıkları sorunlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirilmede şu ifadelere yer verildi; “İl Emniyet Müdürümüz Sn. Doğan İnci, Yüreğir İlçemizin mahalle muhtarlarıyla, çiftçi ve esnafları ile Havutlu Mahalle Muhtarlığında bir araya gelerek ilçenin genel güvenlik ve asayiş konularında görüş alışverişinde bulundu”.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.