TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi bir kadro

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2023 18:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 18:05

Sultanlar Ligi’nde normal sezon sona ererken, ekipleri yeni sezon heyecanı sardı. Devler liginde kentimizin tek temsilcisi olan ve geride kalan sezonda ilk yılı olmasına rağmen iyi bir grafik çizen Çukurova Belediye SK, 9. sırada ligi tamamladı.

Ve bence son haftalardaki düşüş olmasaydı daha farklı bir yerde olurlardı diye düşünüyorum. Bu sezon play-off hattını kıl payı kaçırdılar, önümüzdeki sezon ise daha iyi bir yerde tamamlamalarını ümit ediyoruz.

Tabi şu da bir gerçek ki, kentimize güzel bir heyecan yaşattılar. Dolu tribüne oynadılar ve önümüzdeki sezon salon yine yetmeyecek. Tabi beklentimiz gelecek sezon için şimdiden daha büyük bir salon yapılması.. Sonuçta Adana’mıza daha büyük bir salon yapılmalı ki, daha fazla taraftarımız ekibimize destek versin. O heyecanı yaşasın.

Çukurova Belediye SK, gelecek sezon için transfer konusunda epey oyuncu aldı ve muhtemelen birkaç oyuncu ile tamamlayacak.. Şuanda onlar için hem dinlenme, hem de yeni isim arayışları için uzun bir ara var.

Kadroda; Gergana Dimitrova, Samanta Fabris, Angela Leyva, Nursevil Aydınlar, Beril Yıldırım, Ceren Ünal, Selin Uygur, Burcu Yönder, Büşra Şahin Güneş, Yasemin Yıldırım gibi güçlü isimler var. Alınacak eksik bölgeler için oyuncularla çok daha güçlü olacaklarına inanıyoruz. Yani bence kadro çok iyi ve bu kadrodan çok iyi işler bekliyoruz.

Evet! Kadro iyi ve ekibimiz, kentimizi daha iyi yerlere taşıyacaktır. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.