TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi bir kadro olmalı

Yazının Giriş Tarihi: 09.06.2023 16:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 15:45

Tüm liglerde sezonun bitmesiyle birlikte şimdi kısa bir tatil dönemi olacak. Tabi bu tatil, teknik heyet ve futbolcular için.. Yönetim ise hummalı bir şekilde yeni sezona hazırlanacak. Kadrolarında eksikler veya gidecek futbolcuların yenine yenileri için arayışta olacak.

Süper Lig de bu hafta itibariyle sona erdi ve sezon sonunda Galatasaray 88 puanla şampiyon oldu. Ardından Fenerbahçe ikinci, Beşiktaş üçüncü ve kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor dördüncü oldu. Adana ekibimizi tebrik ediyoruz.

Güzel, keyifli bir sezonu acısıyla-tatlısıyla geride bıraktık. Her hafta ayrı bir heyecan, her hafta ayrı bir keyif yaşadık. Kimi üzüldü, kimi güldü. Sezon sonunda da yine hedeflerine ulaşan güldü, ulaşamayan gelecek sezona odaklandı. Küme düşenler ise artık gelecek sezon yine Süper Lig’e yükselmek için çabalayacak.

Bizim için önemli olan ise kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor.. Ekibimiz son iki sezon çok güzel işler yaptı ve hatta bazı basit puan kayıpları yaşamasaydı şimdi ilk 3 içerisinde yer alacak ve doğrudan Avrupa kupalarına katılacaktı. Şimdi ise Fenerbahçe’nin Türkiye kupasını alması halinde gitme şansı olacak.

Sonuçta lig geride kaldı ve önemli olan bundan sonrası.. Umarız Fenerbahçe kupayı alır ve bizde Avrupa kupalarına katılırız. Bize düşen gelecek sezon daha iyi bir Adana Demirspor oluşturup, ilk 3 içerisinde yer almak ve rahatlıkla Avrupa kupalarına katılmak..

Onun için iyi bir kadro oluşturmak lazım. Öncelikle bu başarının mimarı Montella hocayla yeniden masaya oturup anlaşmak.. Artık ligimizi çok iyi bilen birisi ve bence iyi oyuncularla gelecek sezon çok iyi işler yapacaktır. Hatta ilk üçü en çok zorlayacak takım Adana Demirspor olur diye düşünüyorum.

Evet! Lig bitti ve şimdi gelecek sezon için çalışma zamanı.. İyi bir kadro ile gelecek sezon daha iyi işler yapılmalı..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.