TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti’de Enis Akyürek dur durak bilmiyor

İyi Parti Adana Milletvekili A.Adayı Dt. Enis Akyürek, temayül öncesi Adana’yı karış karış gezdi

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İYİ Parti’de Enis Akyürek  dur durak bilmiyor

ADANA(İLKHABER)-TÜYAP Fuar Alanında, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek parti içi ön seçim arifesinde tüm ilçeleri beraberindeki ekibiyle birlikte karış karış gezen İyi Parti Adana Milletvekili A.Adayı Enis Akyürek, yarattığı sinerjiyle moral ve motivasyon sağladı. Kentin en uzak ilçesi Tufanbeyli’den merkez ilçelere kadar gittiği her yerde yoğun destek gören Dt. Enis Akyürek, 14 Mayıs’ta kazanan tarafın millet olacağının artık daha net göründüğünü söyledi.

İyi Parti Adana İl Başkanlığında, geçtiğimiz hafta sonu geniş katılımlı bir törenle, “Vatanıma, milletime, memleketime hizmet etmeye hazırım” diyerek,  aday adaylığını açıklayan Dt. Enis Akyürek, ilk ziyaretini yaklaşık 4.5 yıl başkanlık görevini yürüttüğü Yüreğir İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Ardından  Sarıçam, Çukurova ve Seyhan ilçe başkanlığında aynı ilgi ve sevgiyle karşılanan Enis Akyürek, ilçe yöneticileri ve partililerle sohbet etti.

Teşkilat ziyaretlerinin ikinci gününde Karaisalı, Aladağ ve İmamoğlu, üçüncü gününde Pozantı, Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş, dördüncü günde ise ziyaretini Adana’nın en uzak ilçesi Tufabeyli’den başlatan Akyürek, eksi dereceleri bulan soğuk havadaki sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Mesafeleri vatan, millet ve memleket sevgisiyle aşıyor, gelecek güzel günler için mücadelede yol arkadaşlığı yaptığımız partililerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gördüğümüz heyecan ise bize daha fazla çalışma gücü veriyor” diyen Dt. Enis Akyürek, teşkilat ziyaretlerinin dördüncü gününü Saimbeyli, Feke ve ardından Kozan ile tamamladı.

Gittiği tüm ilçelerde parti teşkilatlarının yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden, kucaklaşan, sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Dt. Enis Akyürek’in yaptığı konuşmalar, yarattığı sinerjiyle bol bol alkış aldı.

Enis Akyürek, halk ziyaretlerinde kendisine sorunlarını ileten vatandaşlardan da “biraz daha sabır” dileyerek, “Yeter ki bizler nasıl sorumluluk alıyor, memleketimizi karış karış geziyor ve milletimizin zaferi için çaba harcıyor​ isek​, bu ülkenin her vatandaşı da 14 Mayıs’ta mutlaka sandık başında olup, sorumluluğunu yerine getirdiğinde ülkemizde her şey iyi olacak. Benim tahminim bu seçimlere katılım oranı tarihi bir rekor kıracak. Çünkü, her vatandaşımızın sorumluluğunun bilincinde olduğunu görüyorum” diye konuştu. 

14 Mayıs’ın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçiminin yapılacağını vurgulayan Dt. Akyürek, teşkilat ziyaretleri ve halkla sohbetlerinde  projelerinden de söz ederek, “Başta ilçe başkanlarımız olmak üzere tüm teşkilatımız ilçelerimizin sorunlarına hakim ve çözümü hazır. 14 Mayıs’ta milletimizden aldığımız yetkiyle Türkiye iyi olacak” dedi.

Dt. Enis Akyürek ayrıca, 2 Nisan Pazar günü Tüyap Fuar Alanında gerçekleştirilecek ön seçim için de partililerinden destek istedi. Akyürek sıcak karşılama, heyecan dolu sohbetler ve güzel temenniler için tüm ilçe başkanlarına, yönetim kurullarına ve partililer ile hemşehrilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.