TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli şirket, çalışanlarına banka promosyonu dağıtarak örnek oldu

ÇİZGİ MEDİKAL CEO'SU ATİLLA AYAR, BANKA PROMOSYONLARININ BAYRAM ÖNCESİ ÇALIŞANLARIN HESAPLARINA YATIRILMASIYLA PERSONELLERİN MOTİVASYONUNUN DA GÜÇLENDİĞİNE İŞARET EDEREK BU KARARIN DİĞER TÜM ÖZEL SEKTÖRLERDE DE UYGULANMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İzmirli şirket, çalışanlarına banka promosyonu dağıtarak örnek oldu

İzmirli medikal tekstil firması, kamu sektöründen alışık olduğumuz banka promosyonlarını çalışanlarına eşit bir şekilde dağıtarak örnek bir hareket sergiledi. 120 çalışanın 10’ar bin TL ek ücret aldığı firmada çalışanların yüzü, promosyon müjdesiyle güldü.

Türkiye’nin önemli tekstil firmalarından Çizgi Medikal, uzun süredir yürüttüğü promosyon görüşmelerinin ardından yapılan pazarlık sonucu çalışanlarına müjdeyi verdi. Çalışanların hesabına tek seferde 10 bin TL banka promosyonu yatırılırken, iş yerindeki 120 çalışan kararı memnuniyetle karşıladılar. Çizgi Medikal CEO’su Atilla Ayar, banka promosyonlarının bayram öncesi çalışanların hesaplarına yatırılmasıyla personelin motivasyonunun da güçlendiğine işaret ederek, bu kararın diğer tüm özel sektörlerde de uygulanması gerektiğini belirtti.

"Diğer firmalar da promosyonları çalışanlarına dağıtmalı"

Aldıkları kararın tüm sektörlere de örnek olması gerektiğini belirten firma Atilla Ayar, "Banka promosyonu kamu sektöründe dağıtılıyordu fakat özel sektörde dağıtıldığını pek duymamıştık. Banka promosyonlarının özel sektörde de dağıtıldığını haberlerde duymuştuk ve bununla ilgili bir araştırma yaptık. Bu vesileyle bankamızla da iletişime geçtik ve ilk defa bankamızdan aldığımız promosyonun tamamını çalışanlarımıza dağıttık. 120 çalışanımıza kişi başı 10 bin lira dağıttık. Böylece sektörde de örnek bir hareket yaptık. Promosyonların bayrama yetişmesi için yoğun bir çaba sarf ettik. Çalışanlarımıza bayram öncesi bu promosyonları yatırarak onların da evlerine bir katkı sağlamasına yardımcı olduk. Böylelikle onların da motivasyonu artmış oldu. Bence diğer firmalar da promosyonları çalışanlarına dağıtmalı çünkü bu bir hak. Bundan sonra da alacağımız promosyonun tamamını çalışanlarımıza dağıtmak istiyoruz" diye konuştu.

Çalışanlardan teşekkür

Firma çalışanları da promosyon ücretlerinin kendilerine dağıtılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Çalışanlardan Ersin Yılmaz, "Çok memnun kaldık, çok iyi oldu. Biz de bu promosyon ücretiyle ihtiyaçlarımızı gidermiş olduk ve bayram öncesi çok iyi geldi. Daha önce televizyonda haberlerde görüp imreniyorduk. Bize de nasip oldu" açıklamasında bulundu. Başka bir çalışan Serpil Yılmaztekin ise, "Bu promosyon hepimiz için sürpriz oldu. Çevremizde promosyon aldığımızı duyanlar da şaşırdılar. Keşke bizde de olsaydı dediler. Bizim için aniden bir ek gelir gibi oldu ve değerlendik. Tüm çalışanlar olarak çok hoşumuza gitti. Firmamız her zamanki gibi örnek bir davranış sergiledi. Umarım tüm iş erlerine örnek olur" sözlerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.