TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan kaçak silah operasyonu

İSTANBUL İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNİN AVCILAR VE EYÜPSULTAN’DA DÜZENLEDİĞİ 2 AYRI OPERASYONDA YASADIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN 4 KİŞİ YAKALANDI. OPERASYONDA EV VE ARAÇLARDA YAPILAN ARAMALARDA YASADIŞI YOLLARLA TEMİN EDİLMİŞ 21 ADET SİLAH, SİLAHLARA AİT ŞARJÖR, 14 BİN LİRA PARA İLE BİR MİKTAR UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ. 1 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILIRKEN, 3 KİŞİNİN TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Jandarmadan kaçak silah operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Avcılar ve Eyüpsultan’da düzenlediği 2 ayrı operasyonda yasadışı silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı. Operasyonda ev ve araçlarda yapılan aramalarda yasadışı yollarla temin edilmiş 21 adet silah, silahlara ait şarjör, 14 bin lira para ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 3 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Avcılar ve Eyüpsultan’da 4 şüpheli şahsın yasadışı silah ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan eş zamanlı operasyonda T.Y., S.K., S.Y., C.K., gözaltına alındı. Operasyonda şahısların ve araçlarında yapılan aramalarda 18 adet 9 mm çapında tabanca, 3 adet 9 mm makinalı tabanca, 3 adet makinalı tabancalara ait dipçik, 3 adet makinalı tabancalara ait şarjör, suçtan elde edildiği değerlendirilen 14 bin lira, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden T.Y., adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, diğer şüpheliler C.K., S.K., ve S.Y. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyon anı ise kameraya yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.