TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçakçılığa geçit yok

Adana’da kaçakçılık suçlarına yönelik kent genelinde yapılan farklı çalışmalarda çok miktarda kaçak içki, kaçak cep telefonu, kaçak sigara ve kaçak içki üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2022 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2022 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaçakçılığa geçit yok

BAYRAM BULUT 

ADANA (İLKHABER) – Adana’da kaçakçılık suçlarına yönelik kent genelinde yapılan farklı çalışmalarda çok miktarda kaçak içki, kaçak cep telefonu, kaçak sigara ve kaçak içki üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık suçunun önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında belirlenen adreslere yapılan baskınlarda çok miktarda kaçak içki, kaçak cep telefonu, kaçak sigara ve kaçak içki üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

SİGARA, CEP TELEFONU, SİGARALAR YAKALANDI

Özellikle baskın yapılan bir evin kaçak içki imalathanesine dönüştürüldüğü dikkatlerden kaçmadı.  Ekiplerin yaptığı aramalarda gümrük kaçağı 3 bin 40 paket de sigara, 63 adet kaçak cep telefonu, 130 litre kaçak içki, 75 litre kaçak etil alkol,  134 adet içki kullanımında kullanılan aroma kiti, 100 adet boş içki şişesi ele geçirildi.

Baskınlarda 6 şüpheliye adli işlem uygulandı. Çalışmaların aralıksız devam ettiği öğrenildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.