TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçakçılıkla mücadele sürüyor

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 1 – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar da çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaçakçılıkla mücadele sürüyor

Abdurrahim Sağ

ADANA (İLKHABER)-Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 1 – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar da çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kaçak yolla ülkeye getirilen ve kaçak üretilen ürünler konusuna hassasiyetle yaklaşan ekipler Mayıs ayında yaptıkları çalışmaların sonucunu kamuoyuyla paylaştı.

Çalışmalarda kaçak cep telefonları, cinsel emtialar, elektronik sigara, gümrük kaçağı içkiler, nargile tütünleri ele geçirildi. 895 adet gümrük kaçağı cep telefonunun yakalandığı çalışmalarda, 3 bin 750 adet gümrük kaçağı cinsel emtia ele geçirildi. 

996 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ile 626 şişe gümrük kaçağı içki, 390 litre gümrük kaçağı içki, 210 kg. gümrük kaçağı nargile tütünü de ekipler tarafından 1 aylık süre içerisinde yakalandı.

13 şüphelide yakalandığı çalışmaların aralıksız devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.