TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dyson Yeni ürünü 'Dyson Airstrait' Satışta: Ürün Özellikleri ve Fiyatı

Dyson'un devrim niteliğindeki saç düzleştirici ve kurutucusu Dyson Airstrait, Türkiye'de şimdi satışta! Islak ya da kuru saçta kullanılabilen ve saçları plakalar yerine hava ile düzleştiren bu yenilikçi cihaz, saç bakımında devrim yapmaya geliyor. Detaylar ve fiyatlar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
Dyson Yeni ürünü 'Dyson Airstrait' Satışta: Ürün Özellikleri ve Fiyatı

Dyson, saç düzleştirme ve saç kurutma işlemlerini birleştirdiği yeni saç düzleştirici Dyson Airstrait'i Türkiye'de satışa sundu. Yeni saç düzleştirici, saçları plakalar ile değil hava üfleyerek düzleştiriyor. Böylece cihaz, ıslak saçta da kullanılabiliyor ve kullanım esnasında saçı da kurutuyor.

Dyson Kurucusu ve Baş Mühendisi James Dyson, "Güçlü hava akımının nasıl kontrol edileceği konusunda bilgi sahibi olmak, Dyson Airstrait saç düzleştiricisinin performansı için çok önemli. Son 25 yılda edindiğimiz uzmanlık, sıcak plakalar ve ısı hasarı olmadan ıslaktan kuruya düzleştirebilen bir saç bakım teknolojisi tasarlamamızı sağladı. Dyson Airstrait saç düzleştirici, kullananların saç düzleştiricilerde sevdiği kullanım kolaylığını yüksek hızlı hava akımlarıyla birleştirerek zamandan tasarruf sağlıyor ve saçın gücünü koruyor." şeklinde konuştu.

dyson saç düzleştirici

Makinenin kollarında bulunan 1,5 mm'lik açıklıklardan gelen hızlandırılmış hava akımı, 45 derecelik bir açıyla yansıtılıyor. Böylece hava akımları birleştirilerek tek bir büyük akım yaratılıyor ve saçı kuruturken düzleştirmek için aşağı yönlü bir akım sağlanıyor. Ayrıca, akıllı ısı kontrolü sayesinde saçlar ısı hasarından korunuyor. Dyson Airstrait, ıslak, kuru ve soğuk hava modlarıyla beraber geliyor ve saçlardaki uçuşma ve elektriklenmeyi azaltıyor.

Dyson Airstrait Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Dyson Airstrait'in satış fiyatı 15.999 TL olarak açıklandı.

dyson saç düzleştirici

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.