TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüzüne makyaj yapıp sokağa indi, gören dönüp bir daha baktı

Düzce'de ev hanımı Emine Gülçebi Zabunoğlu, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla farklı bir etkinliğe imza attı. Yüzüne yaptığı şiddet makyajıyla şehrin en işlek bölgesine giden Zabunoğlu'nu görenler dönüp bir daha baktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 12:46
Kaynak: İHA
Yüzüne makyaj yapıp sokağa indi, gören dönüp bir daha baktı

Düzce'de yaşayan ev hanımı Emine Gülçebi Zabunoğlu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İstanbul Caddesi ve Millet Bahçesi'nde sessiz gösteri düzenledi. Kadına yönelik şiddete 'dur' demek isteyen Zabunoğlu, yüzüne morluk ve yara izi görünümü veren makyaj yaptı. Boynuna da "Sessizliğin çığlıkları" ve "Kadına şiddete hayır" yazılı pankart asan Zabunoğlu'nu görünce irkilen vatandaşlar, pankarttaki yazıları okuduktan sonra o anları cep telefonları ile görüntüledi.

"Kadınlar ölmeyi hak etmiyor"
Son dönemlerde artan kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için harekete geçtiğini söyleyen Emine Gülçebi Zabunoğlu, "Kadınlar ölmeyi hak etmiyor. Kadınların öldürülmesi her akşam haber bültenlerinde yer alıyor. O çocukların ağlamasına, kadınların şiddete maruz kalmasına, öldürülmesine dayanamıyorum. Hiçbir anne öldürülmeyi hak etmiyor. Ben akşamları kadın cinayetleri nedeniyle haber bültenlerini izleyemiyorum. Artık bu cinayetlere bir son verilsin" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.