TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlara farkındalık semineri verildi

Güney Rotary Kulübü’nün Meme Kanseri Farkındalık ayı nedeniyle “Erken Tanı Hayat Kurtarır” sloganı ile yürüttüğü etkinlikler sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2022 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2022 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadınlara farkındalık semineri verildi

ADANA (İLKHABER) - Güney Rotary Kulübü’nün Meme Kanseri Farkındalık ayı nedeniyle “Erken Tanı Hayat Kurtarır” sloganı ile yürüttüğü etkinlikler sürüyor.

Kayseri Rotary Kulübü, Taşköprü Rotary ve Tepebağ Rotary Kulübü ile de işbirliği yaparak düzenlenen seminere ilgi büyük oldu. Yüreğir Belediyesi Bekir Fevzi Yıldırım Sivil Toplum Merkezi'nde yapılan etkinliğe katılan kadınlara bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Güney Rotary Kulübü’nün dönem projesi olan Ayşecan ve Alican bebeklerden hediye edildi. 

Yüreğir Belediyesi Bekir Fevzi Yıldırım Sivil Toplum Merkezi işbirliği ile tekstil işçisi kursu öğrencileri kadınlara meme kanseri ve rahim ağzı kanseri farkındalık semineri verildi. Konularında uzman Onkoloji Doktoru Fatma Akdoğan meme kanseri konusunda kadınlara sunum yaptı ve merak ettikleri konular hakkında da soruları cevapladı. Yine konusunda uzman Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Dr. Hale Erbaş’da kadınlara rahim ağzı kanseri ve bu kanser türünden korunma ve aşının faydaları konularında bilgiler verdiği sunum yaptı.

Katılımcılar adına yanan orman alanlarına atılmak üzere 100’er tohum bağışlandı. Kulüp başkanları tarafından bu bağışın sertifikaları Dr. Fatma Akdoğan ve Dr. Hale Erbaş’a takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.