TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaldığı yerden devam

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2022 20:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2022 20:07

Adana Demirspor, Dünya Kupası arası sonrası ligin 15. Hafta maçında konuk ettiği Fatih Karagümrük maçını kayıpsız geçti ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Zorlu ve bir o kadar da keyifli bir maç izledik. Adana Demirspor, Karagümrük karşısında organize ve istekli oyunu ile dikkat çekerken, haklı bir galibiyet ile 27 puanla zirvede ben de varım dedi.

Özellikle iki golü de kaydeden Emre Akbaba bu maçta adeta kendini buldu diyebiliriz ve bundan sonra takıma daha büyük katkı sunacağına eminim. Zaten beklentimiz Emre’nin şuanki performansıydı ve daha iyi işler bekliyoruz.

Maçın geneline baktığımızda takım iyiydi ama bence daha iyi olmalı.. Sonuçta hedef ilk 4 ve Avrupa.. O bakımdan daha iyi olmak gerekir ve transfer döneminde özellikle forvet hattına 1-2 iyi, kaliteli futbolcu gerekiyor. Ayrıca Samet Akaydın muhtemelen gider diye düşünüyorum. Onun yerine de iyi bir oyuncu alınabilir.

Süper Lig'de ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Yani çok bir şey kalmadı ve muhtemelen ekipler düşündükleri transferler için planlar yapmıştır. Kimi almak istedikleri belli ve hatta görüşmeler dahi başlamıştır.

Sonuçta sezona damga vuran kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor, güçlü kadrosunu koruyup, hedefine adım adım gidecektir. Uzun bir ara sonrası iyi bir başlangıç yaptı ve bundan sonra uzun bir dönem daha bizi bekliyor. Devre arası yok ve kalan maçlar hafta içi de oynanacağı için yoğun bir süreç söz konusu.. Geniş kadrosuyla bunun altından çıkacaklardır bence..

Evet! Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. İyi bir başlangıç yapan Adana Demirspor, organize bir takım olduğunu ve sezon sonunda iyi bir yerde ligi bitirecektir.. Yarın zorlu bEşiktaş maçı var ve oradan da mutlaka puan çıkarır diye düşünüyorum. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.