TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kan kaybı devam ediyor

Yazının Giriş Tarihi: 09.10.2022 19:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 16:01

TFF 1. Ligde 8 hafta geride kalırken, kentimizin köklü ekibi Adanaspor, 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi ile 8 puan topladı. Evet! Sadece bir galibiyeti var. En azından evinde oynadığı maçlarda galibiyetler alsaydı yine şimdi üst sıralarda yer alacaktı.

Teknik Direktör Önder Karaveli tecrübeli aslında ama futbolcular için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Koşuyorlar, çaba var ama gol yok. Yani skor üretemiyorlar. Özellikle forvet hattı çok zayıf bence.. Orta saha rakipler tarafından rahat geçiliyor.

Adanaspor, son 3-4 sezon büyük sıkıntılar yaşadı ve bu sezonda da yaşayacak gibi gözüküyor. Sonuçta 8 haftayı geride bıraktık. Az değil.. İlk yarı en azından 33-35 puan gibi bir ortala yakalanması gerekir ki, hem sezon sonu sıkıntı yaşanmasın, hem de zirve planı yapılabilsin.

Adana ekibinin son 3-4 sezonda yaşadığı sıkıntılar az değildi. Küme düşme hattından bir türlü uzaklaşamadılar ve hatta düşme tehlikesi yaşadılar. Temennimiz bu sezon o sıkıntıları yaşamazlar. Ancak bu gidişat iyi değil.. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Uyanmanın zamanı..

İkinci devrenin  daha zor geçeceği bir gerçek.. Sonuçta tüm ekipler takviyeleri yaparak daha güçlü gelirler ve maçlar daha zorlu geçer. Artık kaçan her puan çok değerli olur ve dönüşü de olmaz. O nedenle bundan sonra daha iyi olmaktan başka çare yok. Tüm oyuncular bunun farkına varmalı ve takım oyununu yansıtarak galibiyetler başlamalı..

Evet! Lig zorlu ve her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Adanaspor kan kaybını durdurmalı ve yakalayacağı bir seri ile üst sıralara emin adımlarla tırmanmalıdır. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.