TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanalı: Kadınlar başımızın tacıdır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Hayalimiz, umudumuz, temennimiz, kadına ve esasında hiçbir canlıya şiddetin olmadığı, huzur ve mutluluğun yeşerdiği bir dünyadır.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kanalı: Kadınlar başımızın tacıdır!

ADANA (İLKHABER)– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Hayalimiz, umudumuz, temennimiz, kadına ve esasında hiçbir canlıya şiddetin olmadığı, huzur ve mutluluğun yeşerdiği bir dünyadır.” dedi.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü münasebetiyle mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Cenab-ı Allah’ın insanı tamamlayan iki çiftten biri olarak yarattığı, insanlığın devamı için ‘Olmazsa olmaz’ olan, beşeri hayatımızın vazgeçilmezi, dünyamızı yaşanabilir kılan kadınlar başımızın tacıdır. Merhum ozanımız Neşet Ertaş’ın ‘Kadınlar insandır, biz insanoğlu’ şeklindeki veciz ifadesinin, aslında kadının kıymetini ve yerini tarif eden muhteşem bir tespit olduğu inancındayız.” diye konuştu.

“Meseleye böyle bakıyor, böyle düşünüyoruz”

Başkan Yusuf Kanlı devamla şunları söyledi:

“Milli ve manevi değer aşınmalarına bağlı olarak yakın tarihimizle birlikte başlayan ve bugünkü süreç içerisinde birçok sahada yoğun şekilde meta olarak istismar edilen, şiddete maruz kalan kadınların hak ettiği kendi değerine ulaşması en büyük temennimizdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Kahraman ve fedakâr Türk kadınının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir’. Meseleye böyle bakıyor, böyle düşünüyoruz.”

“Hayalimiz, umudumuz, temennimiz…”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Siyasi mesaimizde gayret ettiğimiz ve varmak istediğimiz en önemli hedef, birlik ve beraberliğin, toplumsal huzurun teminidir. Hayalimiz, umudumuz, temennimiz, kadına ve esasında hiçbir canlıya şiddetin olmadığı, huzur ve mutluluğun yeşerdiği bir dünyadır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, bu vesileyle, depremde kaybettiğimiz kadınlarımızı, kızlarımızı rahmetle anıyor, aziz şehitlerimizin muhterem annelerine en derin hürmetlerimi sunuyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.