TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanlı, “Adana’da büyük bir rüzgâr yakaladık”

MHP, Adana’da mahalle-mahalle toplantılar düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kanlı, “Adana’da büyük bir rüzgâr yakaladık”

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)- MHP Adana, mahalle-mahalle toplantılar düzenliyor. Hem saha da hem de gönüllerde büyüdüklerini söyleyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “MHP olarak Adana’da büyük bir rüzgâr yakaladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da yeniden seçeceğiz. Kusura bakmasınlar, masa başı anketçilerini yine üzeceğiz ama bu sefer daha büyük farkla.” dedi.

Kanlı, 9 Şubat 1969’da Adana’da kurulan MHP’nin kurulduğu yıldan bu yana her zaman büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bunu hep koruduğunu söyledi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Kurucu Genel Başkanımız Alparslan Türkeş’i “Adana Milletvekili” olarak Meclis’e gönderen Adana, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile de “Hemşerilik bağı” ‘na sahip. 2009-2019 döneminde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra ayrıca sekiz ilçede de belediye kazanan, mevcutta ise 7’sini koruyan partimiz, 4 de milletvekili çıkarmıştı”. Dedi.

MHP Adana’da son olarak merkez ilçeler Seyhan’da Sümer ve Yeşiloba mahallesinde; Çukurova’da Şambayad ve Belediyeevleri mahallesinde, Yüreğir’de PTT Evleri, Cumhuriyet mahallesinde; Sarıçam’da ise Yavuz Selim, Orhangazi gibi mahallelerde toplantılar düzenledi. Düzenlenen toplantılarda “Bir oy MHP’ye, bir oy Erdoğan”a mesajı verildi.

Kanlı “Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak hem sahada hem de gönüllerde büyüyoruz. MHP olarak Adana’da büyük bir rüzgâr yakaladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da yeniden seçeceğiz. Kusura bakmasınlar, masa başı anketçilerini yine üzeceğiz ama bu sefer daha büyük farkla.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.