TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanlı: Hepimize sorumluluk düşüyor!

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kanlı: Hepimize sorumluluk düşüyor!

ADANA(İLKHABER) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Allah’ın izni ve yardımıyla, aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok daha açık farkla yeniden seçeceğiz.” dedi.

Başkan Yusuf Kanlı, tüm kadrolarla istişare etti

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 28. Dönem Milletvekili Adayları, İl Divan Kurulu Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, merkez ilçe Başkanları Tamer Yücel, Hasan Öztuğ ve Mustafa Kızılelma’nın katılımlarıyla düzenlediği toplantıda 14 Mayıs’ta yapılan seçimi ve sonucunu değerlendirirken, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimiyle ilgili istişarede bulundu.

İkinci tur çalışmasının yol haritası hazırlandı

Geçen seçim sürecinde görülen eksiklikler, saha faaliyetlerinde yapılan gözlemler, halkın ilgisi, talep, beklenti ve iletilen sorunlar ile çalışma stratejisinin zayıf ve güçlü yönlerinin irdelenip, çıkarımlar yapıldığı toplantıda katılımcıların görüşleri dinlendi. Yine toplantıda, ikinci tura kalan ve 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile ilgili çalışma planları istişare edilerek, yol haritası hazırlandı.

“Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, toplantının ardından yaptığı açıklamada “MHP olarak Adana’da yoğun ve hareketli bir seçim süreci yaşadık. Vatandaşlarımızın sandığa yansıttığı iradeyi alıp başımızın üzerine koyduk. Şimdi tüm dünyada merak edilen, beklenen, izlenen asrın seçiminin ikinci turu var. Allah’ın izni ve yardımıyla, aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok daha açık farkla yeniden seçeceğiz.” ifadesini kullandı.

“Türkiye’nin etkisinin sıfırlanması isteniyor”

Cumhur ittifakı’nın “Türk ve Türkiye Yüzyılı” gibi yüksek bir hedef ortaya koyduğunu, bunun adım adım ilerlediğini belirten Başkan Kanlı “Bu hedef bütün milletimizin hedefi iken, maalesef terör örgütleriyle hedef birliği yapan, ABD’nin, AB’nin güdümüne giren, Londra tefecilerine umut bağlamış gayri milli bir adayla Türkiye’nin yeniden teröre boyun eğmesi, hızının ve sesinin kesilmesi, Orta Asya’dan, Kafkaslara, Balkanlardan Afrika içlerine kadar var olan etkisinin sıfırlanması isteniyor. Buna izin vermemeliyiz. Bu şuur, bu inanç ve kararlılıkla sahada olacağız. O yüzden hepimize, tüm vatandaşlarımıza sorumluluk ve görev düşüyor.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.