TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan, Altay hazırlıklarına başladı

TFF 1. Ligi 22. Hafta açılış maçında Altay deplasmanına çıkacak olan Adanaspor’da hazırlıklar başladı. 03 Şubat Cuma günü oynanacak maçtan puan yada puanlar almanın hesabını yapan Toros Kaplanı, sıkı bir antrenman programı yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2023 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaplan, Altay hazırlıklarına başladı

Emre EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – TFF 1. Ligi 22. Hafta açılış maçında Altay deplasmanına çıkacak olan Adanaspor’da hazırlıklar başladı. 03 Şubat Cuma günü oynanacak maçtan puan yada puanlar almanın hesabını yapan Toros Kaplanı, sıkı bir antrenman programı yapıyor.

Geride kalan haftada kendi sahasında Bodrum ekibine kaybeden Adanaspor, ligin 22. Hafta açılış maçında Altay deplasmanına çıkacak. Ligde 22 puanla 12. sırada yer alan turuncu-beyazlılar, İzmir tesilcisinde puan koparıp üst sıralara tırmanmak istiyor.

Yoğun bir çalıma içerisine giren Adana ekibi, dün Adanaspor’da Teknik Direktör Kemal Kılıç idaresinde idman öncesi kondisyon çalışan Adanaspor, ardından ısınma hareketleriyle idmana başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular yardımcı antrenörler eşliğinde anaerobik eşik koşusu, yönsüz oyun ve kenar ortalı gol vuruşu çalışmaları yaptı.  Çift kale maçın ardından antrenman streching ve yer hareketleri ile sona erdi.

DEVRAN ŞENYURT ADANASPOR’DA

Bu arada lig hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, bir yandan ise transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Adanaspor, son olarak İsviçre ekibi FC Aarau’da forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Devran Şenyurt ile 2,5 yıllık sözleşmeye imza atarak renklerine bağladı. Genç oyuncu ekibe katılarak antrenmanlara başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.