TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan start verdi

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, ligin 16. Hafta maçında sahasında oynayacağı Göztepe maçı hazırlıkları için start verdi. Ligde geride kalan 14 haftalık süreçte 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 17 puan toplayan turuncu-beyazlılar, bu hafta BAY geçtiği için maç yapmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaplan start verdi

Emre EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, ligin 16. Hafta maçında sahasında oynayacağı Göztepe maçı hazırlıkları için start verdi. Ligde geride kalan 14 haftalık süreçte 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 17 puan toplayan turuncu-beyazlılar, bu hafta BAY geçtiği için maç yapmayacak.

TFF 1. Ligde futbol heyecanı devam ederken, 14 hafta geride kaldı. Bu hafta 15. Hafta maçları oynanacak olan ligde Adanaspor, BAY geçtiği için maç yapmayacak. Toros Kaplanı, önümüzdeki hafta sahasında Göztepe ile yeniden maratona devam edecek.

Adana ekibi, en son oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Altınordu maçı sonrası Teknik Sorumlu Eyüp Arın tarafından 4 günlük izne ayrıldı. İzinlerini tamamlayan Adanaspor’da ekip yeniden bir araya gelip ligin 16. Haftasında karşılaşacağı Göztepe maçı hazırlıklarına başladı.

Son iki gündür yoğun yağışa rağmen çalışmalarını kesmeyen turuncu-beyazlılar, bu hafta BAY geçerken, dinlenme fırsatı buldu. Ligin 16. Haftasında karşılaşacağı Göztepe maçı için uzun bir çalışma fırsatı bulan Adanaspor, güç depoluyor.

Dün Eyüp Arın önderliğinde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular koordinasyon ve kuvvet çalışması yaptı.  Ardından streching hareketleri ile sona erdi.

Toros Kaplanı, önümüzdeki hafta konuk edeceği Göztepe maçından 3 puanı alıp seri yakalayarak üst sıralara tırmanmanın hesabını yapıyor. 9’u yabancı toplam 35 futbolcu grubuyla kadrosuyla geniş bir kadroya sahip olan Adanaspor, sezon başından beri yaşadığı kötü gidişata da dur demek istiyor.

Geride kalan 14 haftalık periyotta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 17 puan toplayarak 12’nci sırada yer alan Adana ekibinin sezonun ilk devresinde kalan maçları; Göztepe, Keçiörengücü, Altaş Denizli ve Yılport Samasunspor..

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.