TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan’da hedef mutlak 3 puan

Ligin 17. haftasında yarın Keçiörengücü deplasmanına çıkacak olan Adanaspor’da hedef mutlak 3 puan olacak. Ligde inişli-çıkışlı grafik çizen Toros Kaplanı, üst sıralara tırmanmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2022 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2022 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaplan’da hedef mutlak 3 puan

Ahmet AKDENİZ

ADANA (İLKHABER) – Ligin 17. haftasında yarın Keçiörengücü deplasmanına çıkacak olan Adanaspor’da hedef mutlak 3 puan olacak. Ligde inişli-çıkışlı grafik çizen Toros Kaplanı, üst sıralara tırmanmak istiyor.

TFF 1. Ligde heyecan devam ederken, sezonun ilk devresinde son 3 hafta kaldı. Zirvede yaşanan çekişme alt sıralardaki ekiplerde de yaşanırken, heyecan daha da yükseliyor.  

Bu sezon istediği performansı gösteremeyen Adanaspor, deplasmanda başkent ekibi Ankara Keçiörengücü’ne konuk olacak.  Geride kalan hafta sahasında Göztepe maçından bir puan alan Toros Kaplanı, başkent ekibinden de puan koparmanın hesabını yapıyor.

Ligde 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 18 puan toplayan turuncu-beyazlı ekip, 18 puanla 12. sırada yer alırken, üst sıralara tırmanmanın hesabını yapıyor.

Dün Eyüp Arın önderliğinde yapılan son antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular koordinasyon ve kuvvet çalışması yaptı.  Antrenman streching hareketleri ile sona erdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.