TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabağlar polisinden sıkı denetim

İZMİR'İN KARABAĞLAR İLÇESİNDE OKUL ÖNLERİ VE ÇEVRESİNDEKİ İŞ YERLERİNDE SIKI DENETİM YAPAN POLİS EKİPLERİ, KUŞ UÇURTMUYOR. ÖZELLİKLE İNTERNET KAFE, KAHVEHANE VE PARKLARDA POLİS EKİPLERİNİN GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ SÜRERKEN, VATANDAŞLARI DA KADES HAKKINDA BİLGİLENDİRMEYİ UNUTMUYOR.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karabağlar polisinden sıkı denetim

İzmir’in Karabağlar ilçesinde okul önleri ve çevresindeki iş yerlerinde sıkı denetim yapan polis ekipleri, kuş uçurtmuyor. Özellikle internet kafe, kahvehane ve parklarda polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri sürerken, vatandaşları da KADES hakkında bilgilendirmeyi unutmuyor.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan okulların önü ve çevresindeki iş yerlerinde sıkı güvenlik önlemleri alarak faaliyetlerini sürdürüyor. Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul çevrelerinde bulunan 13 internet kafe, 33 kahvehane ve 77 park, bahçe, tekel bayi ve metruk bina kontrol edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin suça sürüklenmesi ve suç mağduru olmalarının engellenmesi, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi adına denetimlerimiz devam edecektir" sözlerine yer verildi.

Polis ekipleri KADES hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan, "Kadına El Kalkamaz" projesi çerçevesinde yurt genelinde olduğu gibi İzmir’de de KADES tanıtımı aralıksız devam ediyor. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ve Devriye Amirliği ekipleri, dün Yunus Emre Pazar yerinde KADES tanıtım standı kurarak, vatandaşları bilgilendirdi. Ayrıca vatandaşlara ‘Kadına el kal-ka-maz’ broşürleri ve bilgilendirme formları dağıtıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.