TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARALAR: ''Kemal Kılıçdaroğlu’na oy çıkan mahallelerde geçersiz sayılan oy oranı çok fazla''

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KARALAR: ''Kemal Kılıçdaroğlu’na oy çıkan mahallelerde geçersiz sayılan oy oranı çok fazla''

Aydın Gökçeoğlu

İLKHABER- Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar ikinci tur seçim çalışmalarına devam ediyor. Bir televizyon kanalına konuk olan Karalar gazetecilerin sorularını cevapladı.

Atatürk’ün mirasına sahip çıkan biziz

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’ne olmadık iftiralar atıldığını ve vatandaşların beynini yıkandığını iddia eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ‘’Hiç olmadık iftiralar attılar sosyal yardımların kaldırılacağını, camilerin kapatılacağını, Abdullah Öcalan’ın bırakılacağı gibi hiç olmayacak şeyler söylediler. Türkiye kolay kurulmadı terörle ilgili bir hassasiyeti var vatandaşın, dolayısıyla bundan etkilendi. Atatürk’ün mirasına sahip çıkan biziz. Bütün ulusal bayramları biz kutluyor en fazla önemi Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz veriyoruz. Bu yönümüzü kaybetmemek için herkesin dikkatli olması gerekiyor. Dolayısıyla ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum.  AFAD neden un dağıtıyor afet bölgesinde afet zamanında yardım etmek için var olan bir kurum seçim arifesinde neden un dağıtır. Bunları yapanların bize laf söyleme hakları yok. ‘’dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’na oy çıkan mahallelerde geçersiz sayılan oy oranı çok fazla

Deprem bölgesinde oy oranının Ak Partiye yönelik artması ile ilgili açıklamalarda bulunan Karalar ‘’Urfa ve Muş çok incelenmesi gereken iller. Bazı illerde oy kullanma oranı düşük bunlar incelenmesi gereken iller. Hatay’da 50 binin üzerinde ölüm oranı var yaklaşık 300 bin insanın da Antakya’yı terk ettiği söyleniyor. Şimdi bu tabloda diğer seçimlerden çıkan sonuç gibi bir sonuç beklemek çok mümkün olmayacaktır. Bizim artık daha dikkatli olmamız gerekiyor. Sandık müşahitlerinin işlerini çok iyi yapması gerekiyor. Oy kullanmaya gelen insanın kimlik bilgileriyle uyuştuğuna dikkat edilmesi gerekiyor. Feke tapan da çok fazla geçersiz oy çıktı. Yasalarda oyunuzu net bir şekilde belli ediyorsa mühür o oy geçerli sayılır fakat çok az taşan oyları bile geçersiz saymışlar. Akkapı Mahallesinde tamamı Kemal Kılıçdaroğlu’na ait olan 87 adet oy var. Burada çıkan sonuç Kemal Kılıçdaroğlu’na oy çıkan mahallelerde geçersiz sayılan oy oranı çok fazla. Dolayısıyla gelecek seçimde tekrar aynı sorunların yaşamaması için bize büyük görev düşüyor. ’’ifadelerini kullandı.

A haberde muhabirin oy kullanan Arap bir vatandaşa mikrofon uzatması ile ilgili konuşan Karalar ‘’Ne acı ki Türkçe bilmeyen insanlar bu ülkenin kaderini belirleyecek. Adam Türkçe bilmiyor benim geleceğim ile alakalı karar veriyor. ‘’dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.